Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maeve se dostane do křížku s popudlivým profesorem. Vyšumí její vztah s Otisem, nebo je odloučení naopak nakopne? Choulostivá fotka pak vzbudí samé otázky. (Netflix)

Recenze (17)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu lhát, úvod zklamal. Změna prostředí byla asi třeba, aby se mohly rozjet nové dějové linky, ale seriálu to neprospělo. Táhne se to na sílu, spousta neznámých postav. A i když je to pořád pěkně křiklavě barevné a sem tam odvážně vtipné, není to ono. Erik si to krade pro sebe. Jeho scény jsou vždycky top. Možná bude víc prostoru pro Ruby. No, schválně. ()

Clansman1970 

všechny recenze uživatele

Čo to do čerta bolo... Nuž, som rád, že Sex Education štvrtou sériou aj končí, pretože nové postavy sú stále väčšie a horšie karikatúry "nemenovanej" propagandy. Scény s pôvodnými postavami majú stále čo ponúknuť a je to práve ich vibe, pre ktorý má tento seriál taký úspech a prečo som naňho vždy tešil. Čo sa konkrétnej epizódy týka, doposiaľ jednoznačne najhoršia z celého seriálu. Na pár svetlých a vtipných momentov to pôsobilo ako reklama na nové "normálne". ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu to hodnocení. Však je to doslova úplně to stejné jako poslední 3 série. Akorát se autoři rozhodli oživit prostředí a Moordale vyměnili za  progresivní Cavendish College Postavy se chovají stejně jako dříve a scénka jak se Otis snaží nalákat na svou terapii pobavila i znechutila najednou. Jedním z hlavních témat tohoto seriálu byla už odjakživa podpora LGBTQ+ komunitě, tak proto mi připadá až komické že to až ve 4. sérii začalo někomu vadit. ()

sykyntosh 

všechny recenze uživatele

Je předčasné dělat závěry po shlédnutí prvního dílu, ovšem z toho traumatu, které jsem utrpěl se potřebuji vypsat. Je až tragické pozorovat, jak se od dob první série, která hraničila s perfektností tvůrci proměnili na novodobého Otakara Vávru. I zde se nachází několik skvělých momentů, kde se uplatňuje velice odvážný humor, který se jinde příliš nevidí, ale v podstatě je to jen několik málo světlých momentů v jinak otřesné, těžké a nekompromisní levicové propagandě. SMUTNÉ... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok. Nová škola je jiná, a dost. Nevím, jestli si na to zvyknu, páč zatím představené postavy jsou spíše karikatury. Nápad s protivníkem je fajn. Bojím se ale vyčerpání materiálu. Už v minulé řadě se nějaké věci přidávali jenom pro to, aby byli, ale ne pro to, aby sloužili příběhu. Snad dojde s postupem času k zlepšení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Keď v 28. minúte Pan Groff obeduje na WC, v držiaku na toaletný papier je kľúč, avšak pri zábere zhora tento kľúč zmizne. (maros336)

Reklama

Reklama