Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Moordale se po rodinné tragédii vrací stará známá. Jean vyřeší krizovou situaci, ale Otise tím nepotěší. Ruby vyrazí na průzkum. Aisha a Cal? To nebude jenom tak. (Netflix)

Recenze (8)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážnější nota, ale provedená správně. Seriál se tuto sezónu o něco posunul jiným směrem. Necítím z něj lehkost jako na začátku i když ty postavy se naštěstí chovají tak, jak bych čekal. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá poctivá seriálová práce. Drží si to svojí kvalitu, ale přeci jen je tento díl o trošičku lepší než předešlé, především kvůli vážnějším scénám. Mohlo to být trochu lépe sestříhané, po vážně scéně v nemocnici byla scénka randění v kavárně, což se úplně moc dobře nedoplňovalo. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maeve se nám vrátila, sláva. I když si pořád stojím za tím, že ona a Otis k sobě nepatří. Možná po té první sérii, ale pak se jejich cesty začaly moc rozdělovat. Ruby je úžasná, její charakter prošel nespočet změnami, nejde si tu holku neoblíbit. Seriál nám rovněž nastiňuje, jak je těžké být matkou samoživitelkou. Aimee a její přátelství s Otisem je příjemné sledovat. Isaac měl pravdu, ona je vážně nekonvenční. Adamův vývoj je taky super, ale je velká škoda, že byl scénáristy "odtrhnut" od zbytku party. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama