foto

Eleonore Weisgerber

  • nar. 18.8.1948 (70 let)
    Wiesbaden, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 G'stätten
Villa Eva (TV film)
2018 Bist du glücklich? (TV film)
Das Leben vor mir (TV film)
2017 Nebudu mlčet (TV film)
Tatort - Dein Name sei Harbinger (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Dimitrios Schulze (TV film)
Tatort – Echolot (TV film)
2015 Mutter auf Streife (TV film)
Nacht der Angst (TV film)
Unverschämtes Glück (TV film)
2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2013 Ach, ten můj šéf! 3 (TV film)
Barbara Wood: Princezna se smaragdem (TV film)
Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Tessa Hennig - Mutti steigt aus (TV film)
2012 Bloch - Der Fremde (TV film)
Katie Fforde: Láska přichází v létě (TV film)
Teilhard
2011 Ach, ten můj šéf! 2 (TV film)
Chatrč v lese
Nečekané dědictví (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Schuss (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Sturz (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Der Verdacht (TV film)
Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen: Die Erlösung (TV film)
2010 Katie Fforde: Láska na vysočině (TV film)
Morgen musst Du sterben (TV film)
Utta Danella: Zamilovaná jeptiška (TV film)
2009 Ach, ten můj šéf! (TV film)
Albert Schweitzer
Justiční omyl (TV film)
Ninja Assassin
Schwerkraft
2008 Der Hochzeitswalzer (TV film)
Im Gehege (TV film)
2007 Der Falsche Tod (TV film)
Ein starkes Team - Blutige Ernte (TV film)
Von Müttern und Töchtern (TV film)
2005 Moře lásky: Letní romance (TV film)
Tantalus (studentský film)
2004 Inspektor Rolle - Herz in Not (TV film)
Inspektor Rolle - Tod eines Models (TV film)
Pod bílými plachtami: Kompas lásky (TV film)
2003 Aufbruch, Die
Big Ben - Volný pád (TV film)
Cappuccino zu dritt (TV film)
Liebe Schwester (TV film)
Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
2002 Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
Inspektor Rolle - Staatsgeheimnis (TV film)
Inspektor Rolle - Top oder Flop (TV film)
2001 Der Vamp im Schlafrock (TV film)
Die Liebenden vom Alexanderplatz (TV film)
Die Meute der Erben (TV film)
Místo činu - Osudné touhy (TV film)
Ženy, co pijí prosecco (TV film)
2000 Das Traumschiff - Neuseeland (TV film)
Tatort - Das letzte Rodeo (TV film)
1999 Mit fünfzig küssen Männer anders (TV film)
Růže v bouři (TV film)
1998 Die Fremde in meiner Brust (TV film)
Schimanski: Den matek (TV film)
1997 Leben in Angst (TV film)
1996 Crédit bonheur (TV film)
Cuba Libre (TV film)
Heimatgeschichten - Ihr Geschenk (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das Kind (TV film)
1995 Pilotinnen (TV film)
1994 Kolotoč života (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Südfrankreich, Ein (TV film)
1993 Mord danach, Ein (TV film)
1992 Negerküsse (TV film)
Tatort - Verspekuliert (TV film)
1990 Docteur M.
Eindringling, Der (TV film)
Tatort - Zeitzünder (TV film)
1989 Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow (TV film)
1988 Bombe, Die (TV film)
Tatort - Pleitegeier (TV film)
1987 Fälscher, Der (TV film)
Klette, Die (TV film)
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
Zerbrochene Brücken (TV film)
Zoning
1983 Frau Juliane Winkler (TV film)
1982 Winter auf Mallorca, Ein (TV film)
Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1977 Roulette (TV film)
1976 Minna von Barnhelm (TV film)
1969 Tag ist schöner als der andere, Ein
1968 Bel Ami (TV film)

TV seriály

2015 … und dann noch Paula (TV seriál)
2011 Wilde Wellen - Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Jedovatá medúza (E18)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Otec Braun (TV seriál)
Zkáza rodu (E06)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
L'avvocato delle donne (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Pařížský kabaret (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Tout feu, tout femme (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace