foto

Pier Paolo Capponi

  • nar. 9.6.1938
    Subiaco, Řím, Lazio, Itálie
  • zem. 15.2.2018 (79 let)
    Torri in Sabina, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 I banchieri di Dio
1999 Morte di una ragazza perbene (TV film)
1998 Věčná láska (TV film)
1995 Lettre ouverte à Lili (TV film)
1994 Farinelli
Souterrains étrusques, Les (TV film)
Uno a me, uno a te e uno a Raffaele
1993 18000 giorni fa
Amore dopo, L'
Florén
Pepita (TV film)
1992 Au nom du père et du fils
Patto con la morte (TV film)
Urlo della verità, L'
1989 Bankomatt
Champagne Charlie (TV film)
1988 Posta in gioco, La
1978 Standard
1977 Antonio Gramsci: i giorni del carcere
Diamanti sporchi di sangue
1975 Milano: il clan dei Calabresi
1974 Abbasso tutti, viva noi
Delitto d'autore
1973 Badessa di Castro, La
Boss - Smrt na zakázku
Diario di un italiano
Jeptišky od sv. Archanděla
1972 Sedm krvavých orchidejí
Valeria dentro e fuori
1971 Devítiocasá kočka
Seržant Klems
1970 A přišel den černých citrónů
Le Foto proibite di una signora per bene
Na generálův rozkaz
Scacco alla mafia
Stagione all'inferno, Una
Uccidete il vitello grasso e arrostitelo
1969 Il gatto selvaggio
Monaca di Monza, La
Nahé násilí
1968 Bocche cucite
Lotr po pravici
Roma come Chicago
Zvláštní jednotka
1967 I sovversivi
Mister X
1966 Jmenuji se Pecos
Srdcový král
Uomo a metà, Un

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1983 Dramma d'amore (TV seriál)
1981 Assassino ha le ore contate, L' (TV seriál)
1980 Enigma delle due sorelle, L' (TV seriál)
1978 Racconti di fantascienza (TV seriál)
1976 Dov'è Anna (TV seriál)
1974 Giovane Garibaldi, Il (TV seriál)
Processo al generale Baratieri per la sconfitta di Adua (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace