Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (162)

plakát

Eurotrip (2004) 

Dalsi americka picovina... Ubohy Cesko ze se na tom podilelo.

plakát

Osvícení (1980) 

Nejlepsi z hororu, skvele momenty a velmi desiva atmosfera a naprosto ohromujici Jack Nicholson v rezii Stanleyho Kubricka. V puvodnim zneni o to lepsi :)

plakát

Requiem za sen (2000) 

Velmi zajimavym zpusobem udelany a rozhodne dost kontroverzni film o tom kam az clovek muze spadnout.

plakát

Podraz (1973) 

Skvely pribeh v cele s uzasnou dvojici Newman Redford, dokonala hudba. Zde neni treba dlouhy komentar, zkratka vrchol kinematografie.

plakát

Bílá masajka (2005) 

Lepsi nez se ucit zemepis o kterem jsem to videl... ALE CELKOVE BIDA S NOUZI.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Mad, Memorable, Mayhem! Paradni akce a parodie na Hollywood, skvela komedie, uzasna hudba. Sup do dzungle! Kirk Lazarus: Já scénáře nečtu. Scénář čte mě.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Dokonalý, epický, fascinující. Ne teď vážně, nejsem New York Times. Až film uvidíte podruhé, zřejmě pochopíte všechny souvislosti, které jsou, přinejmenším překvapující. Proto film zařazuji mezi své oblíbené až po druhém shlédnutí. Doporučuji ho všem příznivcům kouzel ale i skvělého drama s fantasy prvky. Navíc zde máte slušnou řádku hvězd v čele s Christianem Baleem a Hugh Jackmanem jako hlavní kouzelnická dvojice, dále pak Michael Caine, Andy Serkis a David Bowie jako famózní Nikola Tesla. Navíc to mrknutí v posledním záběr, mmmmm, Dokonalý film. pan Alley: Dopijte to! Chci vám něco ukázat. Myslím, že vy dokážete naší práci ocenit. Robert Angier: Myslel jsem, že je tajná. pan Alley: Jste kouzelník. Kdo by vám uvěřil?

plakát

Zelená míle (1999) 

Stephen King je vskutku borec. Dalším borcem, tentokrát z jiného soudku je i Tom Hanks a Frank Darabont a podle mě i David Morse a Michael Clarke Duncan. Není to tedy takové množství borců. Ale zde jde o kvalitu a ne kvantitu a borci nám utvořili skvělý film. (Vím že se ten komentář zatím zdá dost debilní takže radši konec borců :D) Máme tu úžasný dramatický a zároveň smutný a fantastický příběh vězne Johna Coffeyho (Taky bych se chtěl jmenovat jako můj oblíbený nápoj). Navrh skvělá hudba a vše je jako krásně vybroušený diamant. Brutus "Brutal" Howell: Tři chlapi a převeze je myš.

plakát

Válka světů (2005) 

Hodnotit se pokousim subjektivne i kdyz nemam rad Toma Cruise... :D Spielberg je genialni reziser, o tom nemusim polemizovat ale tento film patri podle me k jeho nejhorsim. Je v nem na prvni pohled poznat orientace na Americky trh a boj o preziti je tim pripadem v nekterych scenach takovy ze jsem se radsi venoval boji o svuj popcorn. Efekty jsou opravdu skvele ale nekdy je jich na platne az prehnane a vse zanika v jedne velke omalovance. Me tri hvezdicky jsou teda Stevenovi jako reziserovi, zminenym efektum a nakonec tem par doslova psycho scenam, ktere byly genialni (projizdejici vlak v plamenech, lide skakajici na lod, mrtvoly v rece a nebo ukolebavka spolu se zabijenim ve mne nechaly silny zazitek, takze za ty dekuji) Harlan Ogilvy: Tohle není vyrovnaná válka! To je jako když zašlápnete červa!