Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (186)

plakát

Night Stalker: Hon na sériového vraha (2021) (seriál) 

Na těchto dokumentech Netflixu oceňuju především to, že neomílají pořád dokola již nesčetněkrát slyšená, veřejně dostupná fakta o vrazích, ale soustředí se na hůře dostupné autentické výpovědi svědků a vyšetřovatelů. Oblasti sériových vrahů se věnuji přes 20 let, a proto mě nepotěší víc, když i po tak dlouhé době přijde někdo s takovouhle náloží The Night Stalker Trivia. PS: A pak se divte, proč mají novináři takovou pověst, jakou mají.

plakát

Hlasy (2020) 

Takové o třídu horší Conjuring. Řeknou si, že stojí proti mistryni manupulace, a ten stejně pak jde a objímá se s mrtvolou, protože věří tomu, co vidí. Příjemná konečná pointa.

plakát

Dřív než půjdu spát (2014) 

Nicole vidí na zdi fotky s popisky "This is Ben" a "Ben is your husband". Vyleze z koupelny a ptá se "Who are you?" Odpověď? Šokující! -- "I am Ben, your husband." :O :O :O ... kristaboha...

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Jestli tohle stačí jako důvod k pekelné kletbě, tak se divim, že gipsies už dávno nevládnou světu. PS: Proč musela být ta bába tak nechutná? Úplně zbytečný aspekt.

plakát

Lara Croft - Tomb Raider (2001) 

Snaží se to tvářit hrozně drsně, ale popravdě mi ty akční scény přišly jako hrozný cringe.. takové.. nedůvěryhodné. A ještě ten soundtrack ala Blade.. Měla jsem z toho pocit, že se Lara teleportovala do Duke Nukem. PS: A ten tragický střih mezi záběry, kdy se jeden směje a v druhém momentě je kamenně vážný tomu jenom dodává ten správný punc céčkovosti. PPS: Jak Lara doslova vyletí z hrobky a oni tam v pohodičce seděj na židličkách, to byl taky dobrý wtf moment.

plakát

Lesní duch (2013) 

Docela trefné, jak vše odstartuje slovo kunda... a ono jí to tama pak fakt aj vleze. :O