Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (875)

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Vizuálně moc pěkně natočené, ale nedoporučuji to brát vůbec vážně. Vždyť jde jenom o pověst a proto to berte hlavně jako akční fantasy. Kvůli tisícům útočím potvorám se slavná zeď opravdu nestavěla, i tak uděluji 60%.

plakát

Jack Reacher: Nevracej se (2016) 

První díl mě bavil rozhodně víc. Tady mi chyběl lepší scénář a celkově to vůbec mohlo dopadnout lépe. Takže průměr a uděluji ***

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Lehce nadprůměrná akční záležitost, hlavně díky povedeným akčním scénám. Drsňák Jason Statham se do role výborně hodí a díky jemu se na tohle akční krimi jistě rády podívají i ženy.

plakát

Ouija: Zrození zla (2016) 

Duchařská atmosféra filmu sice nechybí, oproti dílu z roku 2014 se ale nejedná o nic mimořádného a ani překvapivého. Standardní horor s několika zajímavými momenty.

plakát

Příchozí (2016) 

Na mimozemšťany se ve filmu vždy rád podívám a tak mě zajímalo i tohle sci-fi. Nejzajímavější je na tom samotný způsob komunikace mezi lidmi a návštěvníky z vesmíru. Kdo tohle vymyslel, tak klobouk dolu. Celkově jde o atraktivní mimozemskou podívanou, která svým pojetím tak trochu ve své kategorii vyčnívá z řady.

plakát

Inferno (2016) 

Jednoznačně nejslabší díl ze série. Zatímco na první díl se rád někdy znovu podívám, tohle mi stačilo jen jednou. Přesto tomu dám 3 hvězdy, i když hodně umírající.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Musím konstatovat, že jsem čekal horší zábavu. Triky výborné, vizuální stránka moc pěkná a samotný příběh také není špatný. Děj rychle plyne a je pořád na co koukat. Na bezmála 2 hodiny je to solidní oddechová zábava.

plakát

Pasažéři (2016) 

První minuty vypadají hodně zajímavě, jenže postupem času se z toho stává tak nějak běžná kosmická podívaná, i když je to zabalené v pěkném vizuálním stylu a ani technické zpracování nijak neurazí. Bohužel chybí to hlavní - a to je zajímavější příběh nebo zápletka. Co jsem ovšem nepochopil vůbec, je "účast" Andyho Garcii. Objeví se totiž až těsně před závěrečnými titulky a pokud jsem dobře počítal, je v záběru úctyhodných 12 sekund a neřekne jediné slovo !!! Má to ten člověk zapotřebí ?

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Nemo se našel a teď pro změnu sklerotická Dory hledá svoje rodiče. Grafická stránka a animace zůstaly na velmi vysoké úrovni i tentokrát, samotný příběh mě však neoslovil tolik, jako v případě Nema. Bavil mě hlavně chobotničák Hank a jeho schopnost maskování prakticky kdekoliv. Pohodová pohádka pro celou rodinu, i když jedničce se to nevyrovná.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Postavit se na stupně vítězů na olympiádě je životním snem každého, kdo ovládá nějaký sport. Eddie skoky na lyžích nezvládal ani průměrně a na vysněnou bednu se nepostavil. A přesto je dodnes známý po celém světě. Schválně - kdo je schopen si vybavit první tři skokany na OH 1988 v Calgary ? Asi nikdo. Všichni si ale ihned vzpomenou na Eddieho Edwardse. Film je právě o jeho touze a odhodlání se olympiády za každou cenu zúčastnit a zanechat dojem, což se mu dokonale povedlo. Na Edwardse se zapomenout nedá, zatímco film o něm mi v hlavě moc dlouho nezůstane.