Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (318)

plakát

Agora (2009) 

Naprostý souhlas s Galadriel! Jinak mi v mysli po zhlédnutí vytanuly pouze dvě myšlenky: jakékoliv náboženství je ****. A křesťané byli prostě ****. Na druhou stranu by stálo za zmínění, že oni byli prostě jen hloupé ovečky v davu, co se nechaly vést jedním chytrým, po moci dychtícím a všechno za náboženství schovávajícím člověkem...

plakát

Aliance (2016) 

Jestli se druhy dil hodne vzdalil od knizky, tak tohle uz melo fakt spolecnou jen uplnou kostru. A fakt to nebyl dobry tah.

plakát

Alias (2001) (seriál) 

V první řadě to chce přetrpět pár prvních dílů, které nejsou až tak zajímavé... pak se ale Sydney rozjede a nezastaví se téměř vůbec:-) Druhá sezóna je excelentní a Alias válí! Kdo by po posledních pěti minutách téhle sérky přestal koukat, je naprostý pošuk!:D Třetí série trochu ubírá na tom letu, ale stále je to naprosto skvělé pokoukání... Zatímco čtvrtá season začíná malinko ztrácet dech a nabírá ho až v závěru. Pátá série je sice malinko překombinovaná, ale opět se vracíme do toho skvělého kolotoče, kde se stále něco děje. Alias je proste skvělý seriál, který stojí za vidění.

plakát

Aloha (2015) 

To byla jednou nuda...

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Jak si myslím, že pohádky by neměly mít pokračování, tak tady je to velká výjimka. :-)

plakát

Animální přitažlivost (2001) 

Já prostě v těch patnácti, kdy jsem to viděla poprvé, žrala ty kecy o krávách:-)))

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Dá se na to koukat, má to svoje klady i zápory. Amell je docela sympaťák (i když poněkud strnulý:D) a jeho 'bodyguard' taktéž. Na druhou stranu mi vyloženě vadí hlavní ženská postava (Laurel). Jen co se objeví na plátně, otvírá se mi kudla v kapse. To nemohli vybrat někoho, kdo bude zajímavý alespoň na pohled (když už jsou tam takoví všichni)?! //////// Po první sérii tomu přiádvám hvězdičku, jsou to nakonec čtyři, i když ty zápory stále platí :-) //// Felicity je ovšem nejlepší. Díkybohu za ni!

plakát

Ašoka (2001) 

Lepší tři hvězdičky, asi tak 3 a 3/4... Byl to totiž jeden z prvních bollywoodských filmů, které jsem viděla, proto si neodpustím trochu té nostalgie;-)

plakát

Avatar (2009) 

Do kina jsem šla s tím, že to bude přeceněné... a ono nebylo! Bylo to audiovizuální blaho, u kterého jsem zažívala duševní orgasmus.:-) To celoroční těšení se vyplatilo;-) ADD: S odstupem času bych ráda poznamenala, že ten happyend mě na tom filmu sere čím dál tím víc. Už při první projekci jsem doufala, že to pro 'domorodce' neskončí moc dobře... ale né, Američani by to zřejmě nezkousli. Těch pět hvězdiček z tohohle hlediska tedy není tak úplně stoprocentních.