Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Nežli dvakrát tento digitální sen, prožiji znova starý loutek plný den[Souboj Titánů (1981)].

plakát

Hon (2012) 

Mrazivé a znepokojující. Ze samé lásky, kterou chceme dát nevidíme její temnou tvář. Brrr!

plakát

300: Vzestup říše (2014) odpad!

Co to ku*va je!!! Hlavní postava snažící se vyřvat respekt a obdiv diváka. Každýmu ale musí být jasný, že tento nudný vocas není a nikdy nebude Leonidasem. A vo co se tam pokouší ta díča Greenová??? Bože!!! Já myslel, že trapný holičikový role jsou jen v Sexu ve městě...ne jsou i tady. Od tohoto filmu nesnáším Greenovou. Znáte to. Pijete rádi zelenou, až se po ni jednou zeblijete tak, že už ji nemůžete do konce života ani cejtit. A já se poblil po celim tomhle filmu. Viděno v kině a při projekci jsem nahlas nadával, protože to se nedalo, fakt. FAKK!!! Se zeptejte těch lidí co seděli vodemě nalevo. Moc jsem se na tento kousek těšil a teď ho o to víc nenávidím.

plakát

Bláznivá střela - Amerika v ohrožení (2008) odpad!

Urážka přeložit tohle hovnodílo jako Bláznivá střela. Ani nedokážu popsat jak mi je blivno po tomhle filmu. 83 minut mýho života je v háji díky této kurefsky nevtipné komedii. Urážka zařadit tenhle film do žánru komedie. K tomu ten rádoby příběh o ospravedlňování US Army. Totální incest, deflorace, zprznění historie. Lidi neblbněte, jak se vám tohle dostane pod ruku, před shlédnutím spalte. Myslel jsem, že NEJVĚTŠÍ AMERICKÁ SRAČKA, jakou jsem kdy viděl byl Disaster movie. Omyl, zde máme majitele tohoto libozvučného ocenění.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Tenhle film rozhodně nelze srovnávat s Gladiátorem, na tenhle film musíte koukat skrz úplně jinou přilbici. Spustím si popáté film 300: Bitva u Thermopyl. A mám mrazivý pocit po zádech jako poprvé. Přijde mi jako bych otevřel komiks ale s krásnými nestatickými obrázky. Nemůžu od něj odtrhnout oči. Od začátku je jasný, že král Leonidas i jeho manželka jsou sakra silný osobnosti. To se mi líbí. Takže vím, na čí jsem straně. Má to spád, pár záběru ze Sparty a už stojíme na bojišti. Nečekejte nějaké:,, BAM!!! PIF!!! BANG!!!“ ale atraktivně krvavě natočený bitky, který jsem přehrával znovu a znovu. I když je to zfilmovaný komiks má to silný příběh. Nesmíte ale zůstat v eufórii vizuální rozkoše, což právě někdo nedokáže a myslí si, že film je jen o bezduché záplavě pixelů. A právě když se prohrabete těmi miliony pixelů a stovkami metrů zeleného plátna, co najdete? Film o VŮLI, ODVAZE a SVOBODĚ.

plakát

Pravdivé lži (1994) 

Arniho nejlepší film! Arnold Schwarzenneger umí hrát. Kdo říká že ne, neviděl tenhle kousek. Jen se u toho hraní zbytečně nenakrucuje a blbě nehihňá. Sakra je to film z roku 1994 a takhle vyladěnej akční filmek plnej pichlavýho humoru jsem od tý doby už neviděl. Když dokoukáte tenhle film, zůstane vám v palici pěkná řádka pompézních akčních scén, který když budete vyprávět v hospodě kámošům, zahodí pulitr a poběžej se mrknout na tohle dílko. K tomu nezapomenutelná Jamie Lee Curtis s Uzinou v ruce a máme tu fotra všech prča-akčňáků.

plakát

Kill Buljo (2007) 

Řikám si, jak je možný, že parodii na Kill Bill jsem neviděl v kině. Jak mi to jen mohlo uniknout?????? Po čtvrt hodině mi bylo jasný, proč kino ne. Koupit si vstupenku na tohle, tak v kině rozsekám sedačky, zapálím plátno a občůrám čerstvě vymalovanou zeď. Jako film ze sekce domácí tvorba, bych to bral. Parta nadšenců vezme kameru a hrajou si. OK. Ale na neoficiální parodii je tohle to dost málo. Z celýho filmu se líbila jen scéna ze svatby a scéna z nemocnice. Opravdu to totiž parodovalo Kill Bill(dokonce i vtipně). A to je tak vše. Sílu dokoukat tenhle kousek mě dodávala naděje, že ještě uvidím takto předělanou scénu z originálu. Nestalo se tak. Zbytek filmu byla jen jakási zakalená kaluž rádoby humoru, příběhu a osob. Klepal jsem si na čelo, že jsem do ní skočil oběma nohama. Jedna hvězda za zmíněné scény a za žlutý plakát s hezkým nápisem.

plakát

Muži v naději (2011) 

Česká kinematografie potřebovala někoho jako je Jiří Vejdělek. Díky za něj. S každým filmem jde o level vejš. Lidské vztahy jsou nevyčerpatelné téma. A mnozí se v příběhu mohou najít. Nečekejte Sex ve městě pro chlapy (od toho je tu skvostný seriál Californication). Máme tu příběh o nevěře, která vás dokáže pobavit, nabít i zabít. A jiskřivý Jirka Macháček se právě do všech těchto situací dostane. Padá do nich vtipně a ještě úsměvněji z nich vybruslí. Padá do nich pod vedením perlícího Bolka Polívky, který tu má roly takového sexuálního kmotra. Všechno bylo tak příjemně nadnesené, a i když se objevil na plátně nějaký ten stokrát viděný gag, tlemil jsem se a hihňal od začátku do konce. K tomu ten nádherný poetický konec na horské dráze. Nezbývalo mi nic jiného než zatlačit slzičku a zatleskat režisérovi.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Tak tohle je móóóc špatně! Od kolébky mě vychovával bělovlasý poručík Frank Drebin, a teď se mám zasmát téhle nevkusné umaštěné travesti show? Nevzpomenu si na jedinou věc , u který by moje koutky změnily polohu z WTF na ,, no budiž,,! Některý filmy se musej zkouknout dvakrát aby se vám dostaly pod kůži ale vidět toto znova? Na to nemám odvahu. Bylo to horší než kolonoskopie ostnatým drátem.