Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (33)

plakát

S Club 7 v Hollywoodu (2001) (seriál) 

Stejně jako ostatní série... poslouchatelné, nenáročné.

plakát

S Club 7 v Miami (1999) (seriál) 

Nenáročné, poslouchatelné... ehm, to je asi vše.

plakát

S Club 7 v L.A. (2000) (seriál) 

No, hm. Dobře se to poslouchalo.

plakát

Nekonečný příběh (2001) (seriál) 

Jediné štěstí je, že v knížce je řečeno, že příběh se mění nejen podle toho, kdo příběh vypráví, ale i podle toho, kdo jej poslouchá. Takže to není jen totální zpaskvilení jedné z nejoblíbenějších knížek mého dětství, ale poněkud... hm... odlišným... hm... zvláštním... přežvejkáním.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Pravdou je, že málokterému seriálu podobných (ne)kvalit se podařilo kolem sebe vytvořit takový kult. Záporáci jsou valice záporní už na pohled, klaďasové kladní až to bolí a Walker je ten největší drsňák. A narozdíl od jistého hrdiny v bílém nepotřebuje ani kapku Kolalokovi limonády, aby s několikanásobnými průstřely všeho možného zmlátil celý gang zlounů na hromádku. A ještě k tomu má hezký klobouk.

plakát

Dallas (1978) (seriál) 

V rámci žánru telenovel asi to nejlepší. J.R. je ošklivák oškliváckej a Bobby ten hodnej. (víc si nepamatuju).

plakát

Cukrárna (2010) (seriál) 

Dobré herecké obsazení. Víc pozitivního nenacházím.

plakát

Mocné síly planety Země (2007) (seriál) 

Poněkud mě rušilo (CO2) demagogické opakování některých (CO2) faktů, které až zavánělo vymýváním mozku. (CO2). To vše je podporované poněkud (CO2) afektovaným hlasem (dokonce i 'fotosyntéza' lze říci jako 'protrhla se přehrada a zatopila stotisícové město'). Skoro jsem čekala, že (CO2) na konci dílu bude výzva (CO2) k sponzorskému daru na záchranu země (CO2). Jinak je dokument příjemným a poutavým shrnutím základnách faktů a poznatků o zemi, z nichž většina je látkou středních škol.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Jediné, co mi nesedí na tomto filmu je zařazení do žánrů Krimi a Thriller. Chopper není motorka a Pulp Fiction nepotřebuje žádné kategorie a je kategorií sám o sobě.

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Ano, je možné natočit komix tak, aby se převzaly jeho nejlepší atributy. Téměř černobílé, s důrazem na vizuální stránku podpořenou temným monotónním komentářem, ostrá typizace charakterů a stále stejná depresivní nálada pramenící z beznadějně krutého světa. Ale bez znalosti předlohy (kterou neskonale obdivuji) bych snímek považovala za brak.