Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Recenze (80)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Směji se těm nízkým hodnocením a přemýšlím zdali vůbec někdo ten film viděl. Vím ,že počet kvalitních seriálů pomalu převyšuje počet dobrých filmů. AVŠAK TENTO PŘÍPAD TO NENÍ. Akce, efekty a k tomu mé oblíbené téma upíři. To jsem byl spíše více znechucen u posledních Supermanů či Robina Hooda, ..... atd.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Totální zpokojenost.....doufám v pokračování..!! Snad to neutnou to jako kopu jiných projektů.!

plakát

Aquaman (2018) 

Výborně zpracovaný komix na který se oplatí jít do kina v původním znění. Jason Momoa má užasný hlas, který postavě dává ten správný šmrnc. Grafické zpracování je užasné a podvodní svět tu ještě nikdy nebyl tak výborně ztvárněn. Hvězda navíc za ůžasný zvukový zážitek.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

S klidným srdcem mohu říct, že jsem viděl tu NEJLEPŠÍ akční komedi minimálně za posledních 10 let. . Je to přesně ten typ filmu co si klidne pustím znovu a nikdy bych nelitoval lístku v kině.

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) 

Hvězda navíc za herce v hlavních rolích. Ja byl zcela spokojen. Trochu jiné podání klasického příběhu s 3. duchy. Slovenský nýzev filmu se mi líbí víc.

plakát

Bing fung hap: Cung saang zi mun (2014) 

dobrý film na večer u televize..!! hvezda navíc za obsazení herce - Donnie Yen Už se těším na druhý díl

plakát

Boj o patent (2008) 

Ne až tak pěkný jako zajímavý film. Dal jsem hvězdu navíc kvůli pravdivé události. Taže si ty Čtyři hvězdy uzaslouží, ale už ted vím že znovu jej nevyhledam.

plakát

Buď v klidu (2005) 

Super komedie s hvězdným obsazením, viděl jsi už několikrát (naposledy včera v noci) , a věřím že se na ni zase někdy podívu.

plakát

Bullet Train (2022) 

SUPER...... postavy, scenař, kamera,...wow