Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Sympatický žurnálový mladík s asiMetrickou postavou a výřečností chlapa po tekutém transféru co si občas rád zašuká s fotrem má rád svůj klid! ,,Jsem už dospělý a můžu si sešívat koho chci matko!!" Celé je to jako na houpačce... Veselé scény (krmení stonožky) střídají tragické ... a to když zemře 11ty člen skládanky ještě před separaci! To by naštvalo každeho! ale davat si do prdele kvuli toho zubatou kundu?

plakát

Warrior (2011) 

Topení na 5ce a stejně mi běhal mráz po zádech! Moje fyzikáře co se mi do hlavy snažili dostat nějakeho ňutna bych k Hardymu do klece pustil - i bez suspendace. Kdybych měl v sobě 5 piv tak brečím jak korytnačka... Kapku mi vadilo, že sem to musel v polovině stopnout a pustit segře ,,Janek umyj se luloka" (musela to slyšet až do kuchyně)!

plakát

Masakr v Texasu (1994) 

Středeční noční Markízový film jak vyšitý! Moc šikovné střihy tam jsou....

plakát

Superbad (2007) 

To sou ti mladi - same kurva piča a kde jakou předupčit.

plakát

Paranormal Activity (2007) odpad!

Jezus dyt to je picovina... musel sem to furt pretacet, aha hysterickou babu a chlapa krale skorpiona co si pousteji videoznam z predesle noci. bacha!- PORNO to neni :( zabouchly se dveře, bojim bojim. pruvan? ne! mrtve neco co me pronasleduje uz od detstvi. tak radsi pockam az me zastreli kobra 11 dobrou.

plakát

Otesánek (2000) 

Bylo tam toho dost - kapku pedofilie, kozy od žilkove, nějaka vražda, facka, kozy žilkove.... škoda že take dlouhe.

plakát

Antikrist (2009) odpad!

Nemam šajnu co chtělo timdle to zvracene hovado řict. Nejsympatičtější postava - pan liška. ,,Chaos reigns."

plakát

Gympl (2007) 

Nevím kolikrát musela Procházková staremu Vorlovi vykuřit šaška, že ji tam obsadil, ale mě tam neskutečně srala. Asi nějhorši žensky herecky vykon co jsem kdy viděl. Jurošková to aspon dohání fajnýma kozama a bracha Vorla ml. byl vyloženě trapný. Mádl to docela táhne a Kraus je typek. Hip Hop nemusím a grafity se mi nelíbí takže nevím proč vlastně tak dobré hodnocení - asi jsem jim to sežral.