Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (22)

plakát

Donnie Darko (2001) 

Výborný film, žánrově nezařaditelný a s vlastním stylem. Tak to má být. Jak se někdy říkává: při dvou věcech mě zamrazí, když vidím takhle velký nanuk a pohled Jakea Gyllenhaala.

plakát

Případy detektiva Murdocha (2008) (seriál) 

Má to spád, akorát jediné co mi vadí je, že Murdoch řeší případy, jako v CSI...

plakát

Prohnilí (1984) 

Tak tohle je jeden z nejlepších filmů. Výborný film, výborní herci.

plakát

Karamazovi (2008) 

Film jsem viděl až po doporučení "Českých lvů" a musím říct že si je Karamazovi zasloužili. Atmosféra je úchvatná, je tam pár slabších míst ale filmu to na síle neubralo, úžasný zážitek.

plakát

Utopenec na útěku (1998) 

TVÉ LŽI JSOU JAKO BANÁNY, PŘICHÁZEJÍ VE VELKÝCH ŽLUTÝCH TRSECH.

plakát

Český žurnál - Matrix AB (2015) (epizoda) 

Dokument dobrý až na ublížené scénky s panem Radou. Není se čemu divit, že se kvůli tomu Babiš vztekal. Jinak dokument dokazuje již známé, AB nesnese jiný názor.

plakát

Ať žijí rytíři! (2009) 

Parádní zábava po celých sedm večerů u televize. Pavel Kříž jako záporák je super. A závěrečná bitva v posledním díle vypadala opravdu dobře.

plakát

Šerifové (1998) 

Thriller který ničím nevybočuje, děj je podobný Uprchlíkovi. Hlavním tahákem abych se na tenhle film podíval pro mě byl Tommy Lee Jones a nezklamal, předvádí něco podobného co v Uprchlíkovi jen proti němu nestojí sympatický Richard Kimble.

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Mezi krimi seriály je výborný. U novějších sérií je mě štve zdlouhavost, která nemá nic společného s napínavostí jako u předchozích dílů... Hodnocení zatím měnit nebudu a uvidíme co bude dál, snad to byly jen slabší díly.