Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (303)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) odpad!

To těch filmů s upírama nebylo už dost? A hlavně, co má být tohle, i když opustím od lídra "svobodného světa", kolem kterého se to točí, je to brak samo o sobě. 0% - nekoukatelné.

plakát

Absolvent (1967) 

Je těžké dívat se na tento snímek po Rain manovi, ale i tak Hoffman dostál své vysokosti a sehrál úžasný kousek. Ode dneška s dívkami jen do strip klubů a setkávat se u pavilónu opic. 80%

plakát

Adresát neznámý (2001) 

Na mojí povahu až moc depresivní dílo. Samozřejmě, že žít v Jižní Koreji po válce s amričany za zády a ekonomikou na vesnici jako v dobách nevolnictví nebylo snadný, ale těch pár příběhů co se dělo v tomto filmu byly až přehnané. 55%

plakát

Aein (2005) 

Na tomto snímku jsem viděl, že se to snaží jen prodat. Vše bylo uděláno pro to, aby se na tom vydělalo, žádný originální děj nebo závěr, jako u těchto Korejských filmů hledám (nebo-li co je odlišuj od těch amerických). Celkově tak 50% za tu barvitost. Hlavní herečka mi byla svým způsobem nesymatická.

plakát

Ahobsal insaeng (2004) 

Nevinnost dětí předělána do korejského romantického filmu. Povedené. 80%

plakát

Ahreumdabda (2008) 

Konec byl na 4 hvězdy, bohužel začátek a střed byl na 2, tzn. průměr 3. 50%

plakát

Aienji (2003) 

I když mě a moment to remember zasáhl více, stále tomuto snímku musim dát za 5, protože je to kouzelný příběh se skvělými hereckými výkony.

plakát

Americké psycho (2000) 

Nevšední záležitost, u které jsem se opravdu nenudil. Co se děje v mysli vraha, který vrahem ani není?

plakát

Ao no Exorcist (2011) (seriál) 

Viděl jsem to celé, celkově ploché, nic se neděje a postrádá to nějaké prvky podobných anime. Chyběla mi tam ta silná ženská postava, ať už ta, do které by byl hrdina zamilovaný nebo alespoň ta, která by mu byla oporou, ty dvě studentky, plus učitelka byly hodně nešťastně zvolené. Jinak příběh nějak začne, první díly vypadají nějak slibně, ale pak se to utlumí v hodně kecání o ničem a pár bojůvek, kde ukazují to klišé přátelství, důvěry atd. vůbec to negraduje a konec je k uzoufání, až si říkám, proč tomu dávám dvě hvězdy, asi díky tomu, že to nebylo až tak hrozné, abych to nedokoukal. 35% (btw. menší spoiler: alespoň jsem doufal, že půjdou do toho druhého světa, aby zabili toho Satana [něco jako Bleach], ale ani to se nestalo).

plakát

Arcana (2013) 

Celkem dobrý nápad, který by uspěl v anime a mohlo by to být dobré na nějakou OVU, ale takhle a hlavně ta kamera, režie, vyprávění bylo tak amatérské, ukvapené, nepřehledné, až se na to občas nedalo dívat, takže 10% za nápad.