Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor

Recenze (1 155)

plakát

Krize (2015) (seriál) 

Geniální satira.

plakát

The Whispers (2015) (seriál) 

Zezačátku zdánlivě plné těch největších "mystery" klišé, ale postupně se to až neuvěřitelně rozjede a závěrečný tři díly jsou jedna z nejnapínavějších věcí, co jsem letos viděl. Navíc opravdu skvělé herecké výkony jak dospělých, tak i dětských představitelů (což se v dnešní době moc často nevidí). Jestli nebude druhá série tak budu teda pořádně nasranej........... První řada - 95%

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Tenhle film je jako parfém. (Chtěl jsem napsat nějakej inteligentní komentář, ale nic lepšího mě nenapadlo.)

plakát

X+Y (2014) 

Nádherně citlivý a empatický film plný přirozených a nenucených emocí s krásnou hudbou a skvělým výkonem Asi (nebo Asy, nevím, jak se to skloňuje) Butterfielda. Co víc si přát?

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

Skvěle natočené, vtipné, napínavé, chytré... bohůžel mi ale přijde, že v poslední době jsou akčňáky pořád o tom samém a M:I z toho bohůžel nevyniká.

plakát

Projekt Černá Voda (2015) (studentský film) 

Aneb jak s "profesionálem" Jáklem totálně vyjebalo pár studentů.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Sám tomu nemohu uvěřit. Od začátku tohohle projektu, po prvních videích odhalující informace a i po traileru, jsem jej slepě odsuzoval a namísto toho, abych tomu teďka napálil odpad! tomu musí dát plný koule, protože takhle skvěle jsem se nebavil už ani nepamatuju (nebo teda pamatuju, ale jistě víte, jak to myslím). Alan Taylor je skvělej režisér, scénář je i přes značnou recyklaci předchozích dílů chytrý a Arnold... je boží. Kupodivu mi výjimečně nevadilo ani vysvalený poleno Jai Courtney. Skvělá akce, skvělý hlášky, fantastická nostalgická atmoška a uspokojivá destrukce prostředí. Snad jenom toho Matta Smithe mohlo bejt trošku víc. O třídu lepší než Vzpoura Strojů a momentálně si ani nedokážu představit, jestli by lepší pocta této sérii mohla vzniknout.

plakát

Ex Machina (2014) 

U intelektuanálních vědců není nikdy nic jak se zdá. Obzvlášť pokud schovávají ve skříni Yoko Ono.

plakát

Dobrou, mámo (2014) 

Nemám slov. V závěru husí kůže až na prdeli.

plakát

Scream (2015) (seriál) 

Zezačátku překvapení jako hrom (pilot 85%), který v postupu dalších dílů začalo upadat do hlubokých střevních výměšků. Postupně mě začala nehorázně srát každá postava kromě Noaha a Audrey a to zbytečný natahování mi taky zrovna nevykouzlilo úsměv na xichtě. Původní filmovou Vřískot sérii mám hodně rád hlavně kvůli skvělým nečekaným zvratům, sebe-parodii, napětí a nostalgii. Tady většinu zvratů člověk ví 20 minut předtím, sebeparodii jsem v tom žádnou neobjevil (to neustálý upozorňování na slashery a sériový vrahy fakt neberu jako parodii). Aspoň, že to napětí občas nechybělo a atmosféra tam taky nějaká byla. Jestli těch zbylých pár dílů někdy dokoukám, tak jenom proto, abych zjistil, jestli ty postavy co nemám rád umřou.