Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 233)

plakát

Ta druhá Zoey (2023) 

Mladší sestra herecké dvojce je krásnější a přitažlivější, ale hraje v romantických kýčovitých filmech. Snad se brzy změní na art umělkyni, nebo se začne svlékat, jinak se obávám, že jí valná kariéra nečeká. Zase se na ní moc hezký kouká což je plus. Bohužel The Other Zoey byla kravina.

plakát

Vraždy Murdaughových: Smrtící dynastie (2022) (seriál) 

Ani se nedivím, že případem žila celá severní Amerika a trošku škoda, že série skončila dříve, než byl odsouzen SPOILER za vraždy. Nicméně co mi hodně vadilo, byly časté spekulace, který celý dokument provází. Fakta tu sice byly také, ale v menší míře. Američani jsou posedlí vyprávět příběh po svém a to celkem škodí. Podobný dokument je i na netlixu, ale na to se už dívat nebudu. Možná si počkám až na film, protože jsem si jistý, že se něco takového zfilmuje.

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Já fotbal nemusím a příznám se k tomu. Neviděl jsem první solokapra "přes celou půlku hřiště", neviděl jsem mistroství a nenávist "která nedává smysl" neviděl jsem nevěru "a byla opravdu nevěra?" a viděl jsem trapnou ameriku, tedy přestup za kurva peněz. Ale taky jsem netušil jak to celé snášela Victoria či nesnášela. Jednou větou i když čsfd je populární nesnášet netflix, tak právě netflix umí totčit dokumenty

plakát

Uprostřed ničeho (2023) 

První půlka filmu je strašně nudná, tak moc, že jsem to chtěl vypnout a to Annu Castillo mám rád. Druhá půlka se ale rozjela a bylo až s podivem co se dá z ničeho vytvořit a přežít. Konec byl bohužel zase až moc přitažený za vlasy, ale asi to tak muselo být. Takže ve finále jsem i spokojený. Velkou zásluhu má ale však opravdu Anna

plakát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série) 

Průserová čtvrtá konečna řada byla zklamání pokud srovnáváme s tím co už bylo v tomto kouzelném seriálu natočeno. První 3 série byly až famozní, ale tohle byla ostuda. Tvůrci se zbytečně zaměřili na gerdrovou neutralitu aby to bylo cool a přesně to to nebylo. Taková škoda, ale za tohle zprznění bych jim dal šroubovák do oka.

plakát

Ještěr (2023) 

Byl jsem na váškách zdali mám hodnotit 3 nebo 4 hvězdy. Nakonec jsem dal vyšší hodnocení, protože Benicilo Del Toro se mi fakt moc líbil. První půlka až 3/4 filmu bylo spíš krimi. Ne že by to bylo špatný opravdu dobré krimi, ale v poslední třetině už začíná být jasné kdo je ten hajzl, no vlastně i mnohem dříve, ale stále tomu dáváte šanci. Určitě stojí za vidění.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Jsem mile překvapen. Ano vůbec se mi do toho nechtělo, Chris Pine, je takový divný herec, nemastný neslaný a Michelle Rodriguez jakby smet a tady to není jinak, ale celkově to prostě funguje. Efekty se mi moc líbily a příběh také. Musím se tedy pokorně uklonit a poděkovat skyshowtime za skvělou podívanou.

plakát

Na křídlech lásky (2023) 

Obsadili hezkou holku, natočili krásnou přírodu a přidali hodně špatný příběh jak z bravička. Tohle byla ostuda a být jedním z herců tak se jdu raději utopit. Hroná píčovina.

plakát

Ghosted (2023) 

No teda to je překvapení, že komedie je natočená jako komedie. A náhodou funguje. Jasně že tam jsou naprostý kraviny, které do akčních filmů patří. Takový odpušťák na jednu noc. A co si budeme povídat Ana de Armas je fakt děsná kočka. To mi nikdy nevezme

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Krasojízda s úžasným Idrisem Elbou. Tohle jsem nečekal. Akční a zajímavé od začátku do konce a to v každém díle. Nikdy se člověk nenudí a kvalita je ve všech dílech stejná. Mrzí mě trošku ten konec, ale zase třeba je tu prostor pro druhou sérii a kdyby byla i když nemusí tak by mi to vůbec nevadilo. Jeden z nejpovedenějších seriálů