Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (45)

plakát

Civilizace - Dobrá zpráva o konci světa (2022) 

5* za random prompty a vstupy, o kterych lze premyslet, filozofovat a hodnotit, jestli davaji smysl. 1* za to, ze vic nez random zabery a hluboce znejici  hlasky dokument neobsahuje.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Promrhaný potenciál. Jak Pike tak Dinklage jsou vyobrazeni jako hyper-kompetentni zlocinci, nicméně jejich souboj připomíná Pata a Mata. Skrz naskrz filmem dělají nekompetentní rozhodnutí, které nicméně nemají žádné důsledky, protože místo aby jejich chyba byla trvrdě potrestána, druhá strana vyhozenou rukavici nekompetence přijme a taky to zoslí. A tak pořád dokola, až do konce filmu. Ale myšlenka, herci, kamera a scénografie, i třeba tempo filmu, všechno toto je skvělé. Jenom ten aspekt, že velká část filmu zbytečně nedává smysl, i když to šlo lehce udělat smysluplně, snižuje zážitek na pouhé dvě hvězdičky.

plakát

V pasti (2005) 

Průměrná inteligence dopadených sériových vrahů je podprůměrná. O to děsivěji působí filmy s intelignentími psychopaty...

plakát

Zlatý časy! (2013) (pořad) odpad!

toto mne bude ještě hodně dlouho strašit ve snech.. Vypadá to jako vydařený výstup případové studie "Jak se nemá dělat televizní show".

plakát

Máte slovo (2008) (pořad) odpad!

Chce se mi mlátit hlavou do stolu pozvaným obyčejným lidem, když v televizi veřejně vysloví svoji naprosto ničím nepodloženou, laickou a nepravdivou domněnku na probírané téma. Ti obyčejní lidé tam nejsou ani schopni poznat, že tématu nerozumí, natož že by se k němu neměli vyjadřovat... Tento pořad slouží jen k rozeštvávání populace a vytváří blbou náladu, protože s do řeči skákající Jílkovou prostě průměrný rétor, který má pravdu, nemůže ustát nápor blábolů přesvědčivě a opakovaně vycházejících z úst ostatních účastníku hádky v přímém přenosu..

plakát

Speciální jednotka (2011) odpad!

není důvod tolerovat hloupost scénáře a postav.. odpad

plakát

Ocelová pěst (2011) odpad!

Tento film jsem fakt nepřežvýkal. To dítě se mi tak strašně hnusilo, že jsem se bál každýho jeho výstupu. Scénář uráží svou stupiditou (rodinný film o robotech symbolujících mlátící a vraždící se lidi? vážně?) Ani minuta filmu mne nebavila.. Bohužel jsem do poslední chvíle doufal, že pro 80% ohodnocení je nějaký důvod. Není! P.S. poslední zápas je něco tak strašně nesmyslnýho, až to skoro fyzicky bolí

plakát

Nikdy to nevzdávej 2: The Beatdown (2011) 

Nebojové scény děs a hrůza, oproti jedničce, která měla hlavu a patu tu ti "hodní" byli naprosto nevýrazní a bez jakéhokoliv charisma nebo dostatečného vysvětlení jejich motivace, původu atp. Ti zlí byli zase prvoplánoví a účeloví. Ale časem to všechno nějak, ne moc smysluplně nebo chytře dospělo k bojování a na to se už koukalo dobře. Jestli můžu někomu poradit, tak pokud můžete přeskočte všechno kde se netrénuje nebo nebojuje, o nic důležítého nepřijdete a naopak uvidíte jenom to zajímavé, co filmu jde pochválit.

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) odpad!

U některých pořadů je rozhodování o hodnocení tak snadné...