Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (266)

LuciusWlk odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ubohost sama. Jinak se to nazvat nedá. Originál je alespoň pro pobavení. Vyjadřovat se k vystoupení česko-slovenských "paralympionikocelebrit" nemá vůbec cenu. Nedej bože, aby si někdo uhnal záděr na těch molitanových drahách. Tolik chráničů možná nemám na sobě ani já, když nás vrtulník v Alpách vysazuje na špici. Opravdu k smíchu a opět neuvěřitelně trapná snaha novy, trumfnout primu, která koupila lepší licenci. Staré dobré Hry bez hranic! Kde je vám konec. A doporučení pro moderátorské duo, komentující ty neuvěřitelně héééroické výkony: Postavte se metr od zdi, ohněte se a co nejprudčeji rozběhnout. ()

Chickenka odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá hovadina, co si to ta Nova zase vymyslela? Snaha napodobit původní (americkou) či britskou verzi skončila fiaskem. Vtipné komentáře vyzněly jako naprosto ubohé...A navíc věnovat polovinu pořadu výkonu Miloše Kramára, jehož výkon ho spíše ztrapňuje než ho ukazuje jako dobrého sportovce. Naprostá ztráta času! ()

Reklama

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti, aneb jak zničit kvalitní TV formát. Stačí, když do soutěže pozvete TV celebrity, z níž tenhle nechce tohle, tahle má zase strach z výšek. Do výsledného mixu dejte moderátorův nevtipný komentář, smíchaný s ohranou klasikou TV Nova, a sice dramatickou hudbou, narvanou do všeho, co hraje na emoce. Ve výsledku to vysílejte až po roce, když to i v Bělorusku odvysílali ani ne měsíc po natáčení. Tu 1* dávám za Ondru Brzobohatého, který to jediný z našeho týmu bral jako soutěž a nedělal si z toho prdel, jako ostatní. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Nástupce her bez hranic ?! To ví že jo :/ Prvně bych zhodnotil výsledky Čechoslováků. Ostuda. Proč? Nova společně s Markízou dodala patřičné celebrity za účelem větší sledovanosti, která stejně nepřijde. Soupeři Poláci, Bělorusy, Ukrajinci dodali sportovce, gymnasty, vojáky. Pak se nedivme. Proč to nešlo udělat tak jako hry bez hranic ?! Soutěžili prostí studenti, parta lidí z různých měst. Chytré vtipné disciplíny se specialní tématikou. Každý díl byl v podstatě originál. Obrovská rivalita mezi zůčastněnou osmicí, kde jsme často bojovali s Portugalci o prvenství. Perfektní komentování Vichnara a paní Augustové... Opak toho příšerné povzbuzování Boučka a té blonďáté, která bude tleskat aji kdyby sme byli 5 ze čtyř. Toto se nepovedlo. Strašná škoda. 15% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Originální série Wipeoutu je mi sympatická a vždy se rád znovu podívám na to jak si lidé dávají do držky při všemožných držkopádech. O těch to přeci je a druhá nejlepší věc byl komentář moderátorů jejich vtípky a samozřejmě zábavné kreslední fixkou na monitor. Věci které jinde fungují¨v české verzi NOVY !!! kläsicky nenajdete. Místo obyčejných lidí tu jsou rádoby pseudohvězdy a komentář obstarává Libor Bouček. No nechce se vám zvracet už teď ?? ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama