Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Kancl

Kancl (2005)

Seriál založený na hře na reality show a libuje si v postavách, které se vymykají normám. Většina postav (hlavně Michael, Dwight) je tak trapná až je to k smíchu a samozřejmě nemůžou chybět ti, kteří tento pocit jen umocňují (Jim a Pam, příp. na začátku Ryan). Prima Cool mě přiměla stávat v 8 hodin ráno, ale musím říct, že se to vyplatilo. Stačí mu dát šanci, neskouknout pouze 2 díly a říct, že je to nesmysl. Zatím jsem shlédl všech dokončených 7 řad a podle mě je to 2. nejlepší hraný seriál vůbec. Naštěstí kvalita nejde dolů a postupujícím časem rostoucí slávou si zde střihne roli i několik světově známých herců. Na imdb.com získal 9.1/10.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Americké veledílo z produkce televize AMC. Nejspíš to nejlepší co bylo mezi nekomediálními seriály v posledních deseti letech natočeno. Brilantní akční scény střídané někdy přes míru dialogy. Proto některé díly vyzněly tak, že po úvodní akční scéně musíte přetrpět až k závěrečně akci. S Gustavem se zase vrátil na vrchol. Úžasné zakončení.

Futurama

Futurama (1999)

Jak je možný, že tohle přestali na čas vysílat kvůli nízký sledovanosti? Prvních 5 řad za 5 hvězdiček, šestá nestojí za řeč.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Asi ten nejlepší. Kvalita ale bohužel upadá, jednadvacátá řada a její přehnaná láskyplnost s vysvětlováním často už tak dost stupidních vtipů se dá stěží snášet. Seriál už dlouhá léta pouze upadá a upadá.