Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (62)

plakát

MasterChef (2012) (pořad) odpad!

Přesně jak jsem si myslel, nova udělala sračkoidní verzi vynikajícího amerického originálu. Ti šašci porotci jsou hodně trapní herci. Pana Šubrta znám odjinud a vůbec to není takovej kokot jako v tomhle paskvilu. Naprostá trapná šílenost k zvracení. A sponzorem Billa a její Clever výrobky? PROBOHA!

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Výborný fantasy seriál, který čerpá z naprosto epického světa knižní série Píseň ledu a ohně. Komerce, až to hezké není, jenže co je dobré, to se prodává samo :-) Seriál člověka na začátku zahltí tolika informacemi, že se bude jen těžce orientovat. Po čase ale člověk zjistí, že tahle "informovanost" není vůbec na škodu. Na začátku druhé série se určité věci začnou rozplétat a seriál začně mít opravdu grády. Jednu hvězdu přidávám za to, že díky seriálu jsem přišel na vynikající knihy a svět, které jsem předtím neznal.

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Pane bože, tenhle film byl můj mokrý sen. V době, kdy na nás filmové společnosti plivou samé posrané Avengery, Spidermany, Batmany a jiné sračky, v televizi vidíme jen samé posrané reality show nebo top stáry a v hospodě se nedá bavit o ničem jiném, než o těhle sračkách, nebo novým patchi k té a té hře, mi God bless America umožnila vytřískat kousek vzteku spolu s Frankem. Naprosto nadupaný začátek a hlavně Frankův proslov v kanceláři mě totálně dostal. Film má spostu chyb a hluchých míst, ale je tak kurevsky trefný, že mu to s obrovskou radostí odpustím.

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

Bohužel Krausovo ego dosáhlo takové velikosti, že přes něj už nejde vidět ani na hosty. Buď si zve kámoše, které vyzdvihuje málem do oblak, nebo si z hostů dělá vyloženě prdel. O tom podle mě talk-show být nemá. A co mě nejvíc irituje je to, že do lidí skrz televizi sází svoje názory a ovečky, které si neumí udělat názor vlastní, mu to pak žerou. Protože on je přece ten inteligentní Kraus ;-)

plakát

Ray Mears v divočině (2004) (seriál) 

Tam, kde Bear Grylls chrápe ve velbloudovi a žere červy, tam Ray Mears s anglickým klidem staví obydlí a griluje si ryby. Nejlepší pořad o bushcraftu/survivalu, na který se dá podívat.

plakát

Batalion (1937) 

Velice smutný příběh a výborný František Smolík. Film z této doby pro mě nejsou příliš atraktivní, tohle je ale perla :-)

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Dokázal jsem to. Vydržel jsem se koukat na první dva PŘÍŠERNÉ díly SW, abych si mohl vychutnat vynikající poslední díl téhle geekovské modly. A stálo to za to. Skvělé vyústění příběhu, tragédie, pomsta, láska atp. Prostě klasická americká popcornovka, ale výborně natočená, takže to chvílemi působilo i hluboce ;-)

plakát

Casino (1995) 

Tomuhle filmu nechybí vůbec nic a asi už nemůže být dokonalejší. Pro mě bez výhrad nejlepší gangsterský film všech dob.

plakát

21 gramů (2003) 

Tenhle film není příliš za co chytit. Když ale chvilku vydržíte, začne to mít neskutečný grády, až na konci budete sedět s otevřenou pusou a nechápavě koukat ještě dávno o titulkách. Docela kruté, ale úžasné.

plakát

Takoví normální zabijáci (1994) 

Já tušil zradu. Možná taky proto jsem si film pustil až po pár letech od toho okamžiku, kdy mi všichni kamarádi říkali, jak je to super. Super na tomhle filmu rozhodně není nic. Je to nudný klípek o debilních amerických vidlákách co vraždí lidi. Jedna nudná scéna střídá druhou, psychedelické p.čoviny se začnou po chvíli opakovat. Jednu hvězdu tam nasolím. A rovnou pro všechny profesory říkám, ano, vím o čem ten film měl být. Ostatně pár reálně uskutečněných vražd je myslím dobrým příkladem toho, že poselství se nijak zvlášť nepovedlo.