Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Star Trek

Star Trek (2009)

Tak tohle bylo opravdu ohromující!! Velmi mě překvapilo jak skvěle to může působit i na člověka, který nemá o fenoménu Star Trek ani tušení. Samozřejmě pár dílů seriálu jsem jako malý viděl, ale tohle úžasné dílko ve mě probudilo zájem trošku hlouběji prozkoumat svět Star Trek. Zachary Quinto jako Spock je naprosto dokonalý, ta role je prostě jak pro něj. Ani sekundu jsem se nenudil. Bez větších problémů jsem se dokonce chytal i v pasážích, kdy se řešili řekněme ty technické záležitosti s warpovým pohonem a tak. Opravdu povedený restart celého Star Treku , který pro tenhle vesmír zajisté získá mnoho nových fanoušků...já už mezi ně určitě patřím. PS: Jako pilotní díl k seriálu s tímhle obsazením by to bylo fakticky dokonalé...uvidíme;-)

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Tento film byl pro mě jedno z největších překvapení roku. Perfektní příběh kombinující staroanglické mýty a pohádky se zcela ojedinělým fantasy světem. K tomu navíc velmi příjemné obsazení (skvělý De Niro a půvabná Michelle Pfeiffer). Podle mě skvělý film pro celou rodinu, který v sobě skrývá čarovnou atmosféru a překvapivě velké množství inteligentního občas ale trošku tvrdšího humoru. Pro mě vrcholem filmu bitva na lodi za doprovodu Čajkovského. 90%

Ostrov

Ostrov (2005)

Mám rád styl Michaela Baye a zároveň zbožňuju skvělou hudbu jeho dvorního skladatele Steva Jablonskyho. Tady je oboje v kombinaci se zajímavou, i když mnohokrát použitou zápletkou. Je ale natočená hezky po Bayovsku a to se mi líbí. I všechny hlavní role jsou skvěle obsazené. Má klasika.

Lví král

Lví král (1994)

Vzpomněl jsem si jak jsem viděl jako malý tenhle film v kině. Teď po několika letech je to pro mě stejně úžasný filmový zážitek. Neskutečně kouzelná animace v kombinaci s působivou hudbou Hanse Zimmera. Opravdu jediný animák u kterého mi chvílemi běhá mráz po zádech. Tvůrci opravdu vytvořili skvost animované tvorby. Jen se tak zamýšlím proč už se dneska podobné filmy nenatáčejí? Místo toho Disney vypouští takové blbiny jako Muzikál ze Střední ci Hannah Montanu. Dnešní děti o dost přicházejí...

Marley a já

Marley a já (2008)

Neskutečně příjemná komedie o životě. Jennifer Aniston je pořád sexy jako v Přátelích a Owen Wilson ukazuje, že je to výborný herec. Je moc zábavné sledovat životní příběhy páru, co si pořídí malé štěně labradora. Nejhezčí je ale vidět, jak se jejich život změnil na konci filmu, když už je z labradora Marleyho dospělý pes. Závěr filmu dokáže rozbrečet snad každého. Moc příjemný film na osamělý večer.

Transformers

Transformers (2007)

Z neuvěřitelně malým rozpočtem dokázal Michael Bay vytvořit jeden z nejlépe vypadajících filmů dneška. Navíc se mu podařilo bleskově vyšvihnout nadějného mladého herce Shiu LaBeoufa. Dokonalé triky, promyšlený scénář, dobří herci, výborná hudba Steva Jablonskyho a dechberoucí akční scény ala Michael Bay! Vše co má mít pořádná letní podívaná.