Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (34)

plakát

DEATH by MetaL (2016) 

Death jsem viděl naživo, bohužel tenkrát nepřijel, jinak hudba to je dobrá a dodnes si je rád pustím, když jsem v sentimentální death only metalové náladě. Dneska je to už takový metálový popík, stejně jako Sepultura, Cannibal Corpse a jiné grupy. Takže dál hledám hranice brutality.. <3

plakát

Resident Evil: Vendeta (2017) 

Ty předchozí dva filmy se mi líbily moc, ale tento už je slabší. 50%

plakát

Úkryt (2011) 

Na rozdíl od Midnight Special mi tohle přišlo dost nezáživné, nudně utahané a ten konec nebyl vůbec šokující, jak někteří píšou, ale docela předvidatelný. Ale dalo se na to dívat, tak 50%.

plakát

Půlnoční dítě (2016) 

Tak tento film mě dostal, od začátku do konce jsem byl nalepený na obrazovce a hltal. Perfektně zahráno, žádné zbytečné dialogy ani vysvětlování, prostě bomba. Takových filmů je jako šafránu.

plakát

Slzy Sýrie (2017) 

Kam se hrabe Goebbels a komunisti se svoji propagandou.. :o Myslel jsem si, že lidi už dneska nejsou tak naivní, aby ještě věřili pohádkám o zlých diktátorech, ale podle místní odezvy stačí zasáhnout na emoce a racio je hned offline..

plakát

Wonder Woman (2017) 

Stejně jako u Dr. Strange je i u Wonder Woman animovaná předloha daleko lepší, než hraný film. Škoda.

plakát

Rupture (2016) 

Kdyby to byl první díl z osmi až deseti dílného seriálu, tak bych řekl: hmm.. super! Jako film je to fakt slabota, ale tu část s pavoukama musím jako arachnofobik ocenit. :)

plakát

Hrozba v poušti (2008) 

UFOs, orbs, Vimánas, yogis zabalené do military akce v Afganistánu. Ten film je prostě skvělý, minimálně pro UFOlogy povinnost vidět!

plakát

Pasažéři (2016) 

Byla to sice zoufalost, ale ta loď byla super. Ten konec to pak sice celé zabil, ale i tak ta loď byla pořád cool. ;)

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Od odpadu po prvním shlédnutí, až na pět hvězd. Není to opravdu na jedno podívání, je nutno vidět film několikrát, abyste začali oceňovat všechny drobnosti.