Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Nabarvené ptáče (2019) odpad!

Opravdu dlouho, dlouho jsem nehodnotil film zde na CSFD, ale shlédnutí tohoto počinu mne k tomu přímo vyprovokovalo. Co se týče řemesla, kamery, scén, film se mi jako takový líbil, ale co se týče obsahu, je to odpad, i proto takové příkré hodnocení. Prvoplánovité scény plné nesmyslného násilí, vývoj dějové linie nudný, předvídatelný, táhlé záběry o ničem, vata,vata, chyběla snad jen nekrofilie. Za vším obrovská touha šokovat. Film na mne působí zcela prvoplánovitě natočený jen tak, aby šokoval s cílem získat nějakou tu cenu, protože dnes jsou ujetiny populární. Stopáž nesmyslná, děj by se dal sestřídat do 90-110. Vrcholem je Čvančarová a její postava... Bohužel sázka na tento formát i s obr reklamou nevyšla. Po odchodu z kina jen povzdech nad promarněným časem a urputnou snahou režiséra natočit velkolepé dílo... bohužel se ot minullo účinkem.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Bohužel je tento film velkým zklamáním, ač jako milovník filmů QT nemohu souhlasit s oslavnými komentáři. Film nepřináší vlastně nic. Gaunerovský styl přesunutý na chatu, ukecanost a primitivní rádoby humor koncentrovaný do synchronizovaného zvracení krve... toto není Tarantino jakého znám... Filmu chybí dynamika, chybí tomu šťáva, kterou jsem u jiných jeho filmů nalezl. Řekl bych, že tak dobré hodnocení se týká spíše osoby režiséra nežli kvality snímku... 3 hodiny jsou úplně mimo a myslím,že filmu spíše ublížily.

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Slušivý díl, který má samozřejmě své mouchy, ale nezarmoutí, z daného prostředí bych si nadělal do gatěk...

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

Ne ne ne ne, to raději podstoupit nucenou lobotomii... Jirka Babica ve filmové podobě...

plakát

Slavnostní zahájení XXX. Letních olympijských her 2012 Londýn (2012) (pořad) 

První část byla úchvatná, bohužel po 1/3 to šlo do kopru. Kde je odkaz na F. Bacona? W. Shakespeara? A. Hitchcocka? I. Newtona? J.R.R. Tolkiena či postava S. Holmese a dalších významných postav? Bohužel místo tohoto nám byla servírovaná černobílá rodinka z Británie, obrovská dávka směsice moderních a postmoderních pytlovin... Solo P. McCartneyho, který zazpíval nesólovou píseň Beatles. Finálové zklamání ze zapalování... symbolika kdy staří sportovci předávají pomyslné žezlo zde byla mimo mísu... v tento slavnostní okamžik měla být projevena úcta těmto veteránům sportu a měli oni zapálit oheň, pochodní, jež jim mohli mladí přinést. Nechápu proč děti a adolescenti mají zapalovat oheň a ti jež by si toto zasloužili musí jen koukat, myslím, že nejednomu to bylo líto... finále bylo zklamání...

plakát

Expozitura (2009) (seriál) odpad!

Před lety jsem měl možnost se zůčastnit natáčení scén v pražských halách ČKD. již tehdy jsem si říkal jak vznikají filmy, protože na mne celé natáčení působilo jako nezměrný chaos a parodie. Nějaká paní (která mi připomínala obstarožní štetku) co se patrně objeví jako manželka nějakého mafiana, měla střílet, leč na place ji to půl hodiny učili, prootže zbraň držela jako penis. V polosedu rozkročené nohy, jak na tureckém hajzlu. Zásahová jednotka měla o něco větší uniformy, na některých plandaly. Jeden z členů při zásahu střechou se snažil místo nastražené tabulky se sklem prokopat tabulku s kovovým výpletem a při slaňování se jeho kolega zamotal do lana.... Chvíli jsem uvažoval zdali se točí nějaká komedie... Rád jsem se tedy chtěl podívat na první díl, jak to celé vypadá sestříhané a v kontextu.... bohužel mne co zklamalo, či spíše znechutilo. Mimo postavy majitele bordelu nedokážu ani jedné postavě uvěřit její roli... vrcholem je postava hlavní hrdinky, to je jen pomyslná třesnička na dortu hnusu a zoufalství tohoto počinu...

plakát

Sunshine (2007) odpad!

No to byla kun°°°ina. Film u kterého přeskakuji nudné scény si nic jiného než odpad nezaslouží. Namistrovanej sráč fyzik, kterýmu ještě teče mlíko po bradě. Spousta postav k ničemu. Příběh o ničem. Faktická přesnost úplně mimo. A ve finále pan škvarek na scéně.

plakát

Horizont události (1997) 

Povedené dílko, jen je škoda, že konec filmu je takový uspěchaný. Výlet za hranice galaxie do pekla by tomu slušel více:-)

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Fantasmagorická blbost. Defibrilace srdce pomocí vysokonapěťového drátu, to mi tak utkvělo v hlavě. Pokud se do budoucna budou točit podobné kýče, bůh s námi.