Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Dnes již legendární, kultovní seriál. Rád se do TP vracím, ať již kvůli postavám, tajemné atmosféře, nebo podmanivě mrazivé hudbě od Angela Badalamentiho. Prostě TP, buď chytne za srdce, nebo ne.

Moje rodina

Moje rodina (2000)

Další britský sitcom, který stojí za shlédnutí. Benovy sarkastické hlášky, Nickova nekonečná blbost, naivní Roger, hloupoučká Aby, ledově klidná Susan, vypočítavá Jane a šprťák Majkl. Seriál který dokáže kdykoliv zlepšit náladu.

Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead (2015)

Po zhlédnutí pilotu, musím říct že Bruce je pořád bourák. Doufám že v tomhle duchu bude celej seriál. 2. díl pokračuje v krvavé a nahláškované řežbě. Rozhodně za poslední dobu nejlepší návrat a oživení série. 3. díl pokračuje v zaběhnutém tempu, pořád super nářez. "Vyvolat tohohle vola, byl fakt dementní nápad, Pablo" 4, díl je pořád nářez. " Co jste sakra zač? Tvoje nová nejlepší kámoška. " Aneb Xena konečně nastupuje na scénu. 5. díl: "Fo f ním budef kufva dělat?" " Díky, děcka. Tohle hezky zarazím nějakýmu smrťákovi do prdele!" A hulení trávy z brokovnice :D nářez :D 6. díl: "Co? Nikdy jste neviděla chlapa s motorovou rukou?" Zatím nejkrvavější díl. 7. díl: Čím dál tím větší masakr. Návrat Xeny taky potěšil. "Asi jsem si našel svůj vlastní hromoklacek" :D 8. díl: Návrat do chaty je naprosto luxusní. Sakra moc dobrej díl. 9. díl: "Specializujeme se na radikální typ chirurgie", Pata a Mata do toho netahejte. Roky už mi věrně slouží" :D Velké překvápko, Xenino přiznání. 10. díl: "Potřebuješ vypláchnout hubu, mladej. A já tu mám skvělý kloktadlo" Poslední díl, je pekelně krvavej a strašidelnej, démoni děcka, supr. Konec celkem překvapil, ale štve mě že budu muset čekat, pomalu rok na další sérii.