Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

RoboCop

RoboCop (1987)

Geniální a nadčasový snímek. Film ukazuje brutální násílí, hodně krve a černého humoru. Futuristický design "obleku" Robocopa dokonale dokresluje Peter Weller, který bude vždycky tím jediným Alexem Murphym. Poledourisův OST, ještě dokonale umocňuje temnou atmosféru.

Smrtelné zlo 2

Smrtelné zlo 2 (1987)

Ještě ujetější nežli první díl, navíc přibila hromada černýho humoru a peckovních hlášek. Bruce Campbell, je Pan Herec,což tady jasně dokazuje. Co víc dodat, prostě kultovní skvost, který má u mě právoplátné místo v Topce.

Batman navždy

Batman navždy (1995)

Pro mě osobně zatím vůbec nejlíp natočený a obsazený Batman. (i po zhlédnutí Nolan trilogy) Val Kilmer mi tam naprosto pasoval, jak v roli Bruce, tak i v masce Batmana. Geniálně obsazení záporáci, duo Tommy Lee Jones a Jim Carrey, si své role vyloženě užívali a perlí jednu hlášku za druhou. Skvěle hláškuje dokonce i Nicole Kidman, které to tady snad sekne ze všech rolí nejvíc. Prostě akce, skvělé triky, hlášky = báječná zábava. A proto se k tomuhle filmu rád i po letech vracím.

Svatý

Svatý (1997)

Tenhle film jsem viděl snad už 57x a furt mě baví. Kilmerova jedna z nejlepších rolí. Na Elisabeth radost pohledět. Film je zábavný, rychle utíká, sem tam nějaký vtípek a slušný hudební podkres. Suma sumárum béčko jak má bejt 5.

Kung Fury

Kung Fury (2015)

Absolutní krutopřísnej meganářez akce a zábavy. Luxusní pocta akčním béčkům 80. let.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Další dokonalá akční pecka. T2 mám o maličkej fous radši než výbornou a dokonalou T1. Sce nám Arný trošičku vyměkl, ale zase přibilo více hlášek. Linda, naopak pekelně přitvrdila a předvedla šílenou bojovnici a jedinou opravdovou a matku Johna Connora. Bertík Patriků a jeho T-1000, už je jen třešnička na dortu. "Hasta la vista, baby"...