Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (92)

plakát

Disturbia (2007) 

Až na poslední čtvrthodinu to byla příserná NUDA !!!!

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) odpad!

Nejdou mi do hlavy ta vysoká hodnocení. Kam se to hrabe na Cin city. Byla to totální, nechutná a drastická hovadina bez špetky humoru. Nechápu, jak se takového filmy mohou někomu líbít. A bohužel se nemohu zbavit dojmu, že mnoho z Vás, milí spolukomentátoři, pěje chválu na tento "skvost" jen a jen pro to, že je to od známého režiséra. Jenže to kvalitu bohužel nezaručuje! Prostě děs běs!!!

plakát

Harry Potter a Fénixův řád (2007) 

Po hororovém čtvrtém díle, který se mi ze všech líbil nejméně - jsem čekala ještě větší "propadák". Ale byla jsem mile překvapena. Ale ne až tak moc :-) Chvíle napětí se střídaly s chvílemi nudy. Stále a stále jsem čekala na nějaký větší zvrat (podotýkám, že knihy jsem nečetla), ale nejednou proběhly titulky a bylo po všem. Celkově to nebylo úplně nejhorší, dávám 3 a 1/2 *.

plakát

Auta (2006) 

To bylo tak pěkňoučký a roztomiloučký :-) Bála jsem se, že po mém oblíbeném Nemovi už dlouho nepřijde nic lepšího. Vlastně - od Nema už uplynul nějaký ten pátek a Auta stejně lepší nebyla... ale dalo by se říct, že se Hledání Nema přiblížila. Bavila jsem se od začátku do konce, příběh byl fajn a co musím extra pochválit je naprosto dokonalá animace zaměřující se na detaily. Takže závěrem - Pixar - jen tak dál :)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Tak tenhle seriál mě dokonale dostal. Už dlouho jsem nic tak napínavého neviděla. Skvělý herec v hlavní roli, super hudba. Jednoznačně pět hvězdiček a hurá na druhou sérii :-)

plakát

Dokažte mi vinu (2006) 

Naprosto fascinující a bezchybný herecký výkon Vina Diesla mě dokonale uchvátil. Jinak šlo o celkem průměrně zpracované drama, jehož děj se mi do paměti na moc dlouho nevryje.

plakát

Rafťáci (2006) 

Celkem pohodová oddychovka, ale Snowborďáci to už nejsou. Vtipné scény jsou většinou opravdu "vtipné", ale už více vyumělkované a více překombinované. A ani hudba už není, co to bývalo. Ale celkově jsem se dobře pobavila, což bylo účelem tvůrců i herců. Třetí díl už snad ale raději ne :)

plakát

Saw 3 (2006) 

Dle očekávání přišlo velké zklamání. Nudný děj, moc krve, překombinovanost, nelogičnosti a chuť za každou cenu šokovat a vylekat. Od kvalitního psychologického thrilleru jedničky to je na míle vzdálené. Jediné, co mě zaujalo, byly scény, které se vracely do prvního dílu a vysvětlovali, jak se vše provedlo a realizovalo. Čtyřku už proboha NE!

plakát

Silent Hill (2006) 

Trailer k filmu a dokonce i začátek filmu sliboval alespoň průměrný thriller se snesitelnými sci-fi prvky. Ale místo toho vylézali neustále od někud nejrůznější příšerky a bubáci. Výsledkem byl naprosto nevkusný horor s trapným dějem i koncem. Ani nevím, za co tu jednu hvězdičku dávám...