Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Fontána

Fontána (2006)

FONTÁNA:V tomto snímku sem si neměl na co stěžovat.Možná že trošku méně konkrétnosti by nevadilo ale myslim si že se od začátku do konce bylo na co koukat a ze děj se velmi dobře přeleval ve všech dobách ve kterých se film odehrával....a musim říci že sem si poprvé všiml pořádného hereckého výkonu Hugh Jackmana.Do té doby sem si myslel že to je pouze další průměrný herec k režiji Darren Aronofsky se opět předvedl toto dílo může opět připsat ke svým klenotům jako je pí nebo Requiem za sen.

VALL-I

VALL-I (2008)

Pixar musí být pyšný na tento snímek, protože po Toy story a Autech konečně přišli s něčím, co je více než vtipný animovaný film s výbornou animací, ale konečně dodal pořádný a poučný příběh, který oslovil velmi mnoho lidí a budoucích fanoušků. Wall-I je velmi dobře zpracován poutavým příběhem mezi dvěma roboty a nečekal jsem, že by mě tento příběh mohl takhle chytit doporučuji každému, který chce vidět pořádný a jedinečný animák, atˇsi pustí tento!!!myslím si že Pixar dlouho nenatočí něco jako je toto!!dávám 100%

Zuřící býk

Zuřící býk (1980)

Zuřící býk na mě působil realistickým dojmem , potom co jsem ho dokoukal jsem byl nadšen,Robert De Niro zahrál Jakea LaMottu tak dokonale,že jsem mu věřil že je on!! De Niro se pro tuto roli oddal a bylo to doopravdy vidět!!!Joe Pesci fungoval jako krásně doplnující článek!!! Film je fenomenální doporučuji ho vidět!!!