Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (36)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Čekal jsem od toho Trošku víc.. Slunce,seno..na to se rád kouknu zas a zas.. Kameňák už je o dost trapnější, ale co čekat od filmu, kterej je složenej jenom z vtipů, ale tohle? To už je nehorázná sračka u který se snad může smát jen někdo, kdo neni úplně v pořádku.. Bohužel....

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Ta jedna čarodějnice vypadala jako Marilyn Manson.. Toho už se snad nikdo nemůže bát :o) a Honza s Mařenou jsou fakt krutý, hlavně, když si Jenda musel píchnout inzulin, protože za mlada snědl hodně perníčku... Týýý vole...:oD

plakát

Bony a klid (1987) 

To, že zní skoro celym filmem skladba Relax je víc než trapný.. Vážně mi to lezlo neuvěřitelně na nervy !!!

plakát

Nakládačka (1977) 

Newmane, Newmane... Ty ses raději nikdy neměl naučit bruslit..;o) a nebo alespoň nebrat roli v tomhle filmu.. Hokej mám rád, ale tohle se nepovedlo.

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) odpad!

To je hrozná sračka.. Do něčeho takovýho se může nacpat jen dement, což se mi i potvrdilo, když vítěz v jednom dílu na otázku " Jaká je nejvyšší česká hora " odpověděl Praděd... I když je fakt, že se pak opravil... Na Ještěd.

plakát

Dokonalá vražda (1998) 

První půlka se mi dost líbila, tou druhou to ale posrali.

plakát

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků (2007) odpad!

Toho " Tyranosaura " tam snad někdo kreslil vodovkama, ne? Náčelník Matlatle..? Tak se měl jmenovat spíš ten film.. Matlatle.

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) odpad!

Hnus fialovej!!! Každopádně tý holčičce přeju do budoucna lepší filmy..

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Moc jsem tomu nevěřil, ale přece jen to mile překvapilo.. Akorát na moři to bylo až moc dlouhý, skoro jsem se utopil. 3D fajn.