Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (198)

plakát

Snídaně na Plutu (2005) 

Tak tahle věc rozhodně stojí za shlédnutí! Toho kluka prostě miluju! Jedním slovem: different, dvěma slovy: like it!!!

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Po dlouhé době je tu animák, který naprosto splnil mé očekávání! Příběh plný životní reality, srdceplných tužem a splněných snů... příběh, který ukazuje, jaké mají být skutečné lidské hodnoty... jsem okouzlena!

plakát

Avatar (2009) 

Tak na tohle jsem čekala celej život! Je mi jedno, kolik patosu, agitací, okoukaností, průhledností atd. se v tom skrývá, ani nejsem člověk, který se nechá zviklat reklamními tahy (viz hodnocení protěžovaného TDK)... tento film jsem si prostě bez nadsázky a přehánění zamilovala! Chci věřit, že existuje nádherný, dokonalý svět na planetě Pandora, chci věřit, že se mezi stromy, fungujícími jako internetová síť a létajícími ostrovy prohání lid Navi na dracích, a chci být jedním z nich! Žít nádherný život v naprostém souladu s planetou... v těch barvách, tvarech a kouzlech. Ano, příběh je lehce předvídatelný, ale naprosto mi to nevadilo. Za naprosto perfektní považuji srdečný výkřik Navianky ve chvíli, kdy nalezne svého otce mrtvého... bože, snad nikdy se mě nic tak hluboce nedotklo, tolik lidskosti... Efekty jsou dokonalé, celý svět Avataru je dokonalý. Hodně dlouho jsem nezažila tak krásný niterní pocit při odchodu z kina.... jistě, každá doba má své kouzlo... tato doba má Jamese Camerona! 100%!!! Málokdy propadám při hodnocení takové nostalgii... tentokrát dávám svým pocitům naprosto volný průchod!

plakát

Světáci (1969) 

Tak toto je dokonalá česko-česká záležitost: "Sedni si!" "Já sedim." "Ona sedí." "Ty sedíš?" :-DDD Skvělá scéna, údajně naprosto zimprovizovaná!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Jen jediný muž (čti psychopat) si zasloužil dostat výsadu změnit dějiny druhé světové války! Jen jediný režisér mohl ve své deviantní (čti dokonalé) fantazii zplodit takový příběh s takovou podintou!!! Jen Quentin si mohl poradit s takovou lahůdkou jako je IB! Vyšlo mu to, dle mého, naprosto perfektrně! Tuhle mňamku by měli pouštět na srazech extrémistů, trochu by jim spadnul kohoutek :-DDD Super práce! Doporučuju!

plakát

Moucha (1986) 

Na svou dobu revoluční záležitost. Pro mě srdeční!!!

plakát

Divoké kočky (2000) 

Tak v tomhle baru bych chtěla makat, práce by totiž měla být hlavně koníčkem!!! A kdo by nechtěl kalit na baru, dělat show a jen tak ze srandy zlejt každýho, kdo si řekne o sklenici vody? Do toho ta obrovská láska, romantika na střeše mrakodrapu a spoustu a spoustu dalšího, proč se mi tahle věcička zaryla pod kůži.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Ultra luxusní zábava nejen pro guru fajnšmekry! "Zkoušel jste ho vypnout a zapnout?" Muhehe!!!

plakát

BrainStorm (2008) (TV film) 

Geniální herecká etuda pana Brzobohatého! Příjemný děj, kéž by to tak mohlo být i ve skutečnosti :-)