Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (198)

plakát

DO-RE-MI (1998) (pořad) odpad!

Neeee, neeee, neeeee, Sabina Laurinová se vyjadřuje jako po čerstvě podstoupené lobotomii a Pavel Trávníček... no... proč pořád tak funí? A o ostatním snad ani nemluvim. Tohle opravdu neeeee.

plakát

Zlatíčka (1998) (pořad) odpad!

Pan Nárožný je u mě pan herec, je milý, sympatický, talentovaný a opravdu inteligentní... a právě proto nechápu, co ho dohnalo k tak zoufalému činu? Můj pohled na něj se tímto samozřejmě nemění. Můj pohled už ale ani nezahlédne tento... "pořad"

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

"Takže si vemte třeba tamhleto, no to, a dejte to sem, jo, že už to hnije? To nevadí, dejte to tam, tak... a máme hotovo" No co to jako má bejt? A jakože kuchař, jo? Ahááá.

plakát

Univerzální voják (1992) 

Jedna z klasik mladíčkovského ponocování u bedny mojí generace... samozřejmě když naši nebyli doma!

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) odpad!

Čtrnáctiletá? Ahááá, a já myslela že jí je tak 18 a je to kurva na plnej úvazek, aspoň tak zmatlaná mi přišla! Tak přátelé, a konec srandy! Na tohle se dívají naše děti! Takže je na čase vytáhnout ze skříní brokovnice a granáty a vydat se nakopat týhle malý ukňouraný nádheře prd... je to stejný ohrožení dětí, jako použitý injekční stříkačky v pískovišti! A to myslim fakt vážně!

plakát

Světáci (1969) 

Tak toto je dokonalá česko-česká záležitost: "Sedni si!" "Já sedim." "Ona sedí." "Ty sedíš?" :-DDD Skvělá scéna, údajně naprosto zimprovizovaná!

plakát

Návrat do Modré laguny (1991) 

No není to paráda? Jenom válet špeky na písku, sem tam smočit nožky, dlabat samou exotiku, lehnout na to v kteroukoli denní i noční dobu...

plakát

Modrá laguna (1980) 

Kdyby tuhle slaďárničku nedávali dvakrát do roka, explodovala by vám telka... :-)