Reklama

Reklama

Zlatíčka

(pořad)
Talk-show / Soutěžní
Česko, 1998, 55 min

Režie:

Jiří Adamec

Účinkují:

Petr Nárožný, Václav Postránecký, Ladislav Mrkvička, Karel Smyczek, Jiřina Bohdalová, Jan Rosák, Miroslav Vladyka, Antonín Panenka (více)

Obsahy(1)

Moderátor si vždy pozval nějakou známou osobnost a další čtyři osoby, které byly nebo nebyly jeho příbuzní nebo přátelé. Poté byla položena otázka, kdo je hostův sourozenec, dítě nebo partner. Publikum mělo uhádnout, kdo z nich to je. Tyto osoby mohly zalhat a vymýšlet si, ale host nikoliv. Pokud pár, vybraný z publika uhodl, dostal pár zlatých náušnic. Na závěr si host mohl přát nějaké přání, třeba zazpívat písničku. (Aknah)

(více)

Recenze (48)

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Nárožný bol vo filmoch super, ale tu bol na facku. Jeho prejav, ktorý mal navodzovať príjemnú atmosféru, ma iritoval. Celkový koncept bol o hovne. Malo to byť miloučké, že detičky budú hovoriť miloučké veci. Pritom však všetci diváci perverzne dúfali, že decko práskne, ako mámu (známu herečku, speváčku) vopíchala polovica Řitky do řitky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z českých pořadů, který je zde zbytečně podhodnocen. Neříkám, že to byla pecka, ale člověk se u toho alespoň občas zasmál. Zvláště pak tvrzením některých „neznámých“ jako členů rodiny známých osobností. Jak Petr Nárožný, tak i Václav Postránecký si coby moderátoři pořadu nevedli vůbec špatně. Rozhodně se u toho víc pobavím i dnes (když už to po letech opakují), než při „vaření“ s Láďou Hruškou… ()

Reklama

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická devadesátková dementní kýčovitost. Ať už prostředí, nebo myšlenka pořadu. Hodně mě na tom mrzelo, že se tam tak strašně ztrapňovaly takové hvězdy jako Nárožný, Postránecký a podobně. Na druhou stranu, být v publiku, tak mě budou muset odvést pro nepříčetné chování, protože bych určitě nevydržel nesmát se těm debilitám. 5% ()

phoenixer odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč mám s tímhle pořadem spojenej přežitek komunismu. Všichni se museli tvářit natšeně, ikdyž je to evidentně nebavilo. Pleška Nárožného se blýskala jako by ji v maskérně čerstvě naleštili indulonou na boty a soutěžící trapně vymýšleli rádoby vtipné historky. Vrcholem všeho byl song na závěr. Grc grc... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapen nízkým hodnocením. Já si to pamatuji jako celkem milý zábavný pořad, který na tehdejší Nově vyčníval svou přirozeností, klidem a nevlezlostí. I když je pravdou, že se trochu táhl směrem k vyvrcholení, kterým byla konfrontace odpovědí hlavního hosta a jeho potomka. Petr Nárožný byl svou milou ironičností výborný, jeho otázky i poznámky skvěle formulované a slovní projev nesmírně vynalézavý a zároveň kultivovaný. S žoviálním rozšafným Postráneckým šla kvalita rapidně dolů. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama