Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (404)

plakát

Absurdistán (2006) 

We're heading down that path and it's not gonna be "more better"...

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Ve scéně kdy Peter ladí svoje sítě a hasí autobaterii minimaxem kolega zahlásil, že je to jak z reklamy na Hornbach. Od té doby jsem se už jen nudil a neustále kontroloval hodinky. Nový Síťomil je neuvěřitelně cheesy zdlouhavá kravina, které ránu z milosti dává tupý scénář. Co se mi líbilo: soundtrack měl občas grády, sem tam celkem fajn akce a to je asi tak vše. Projekci sem zvládl jen díky přísunu vtipných komentářů od kolegů. (viděno ve 3D s titulky)

plakát

Ame agaru (1999) 

Tohle byl balzám na duši.

plakát

Anihilace (2018) 

Celkem fajn atmosferické béčko podbarvuje kytara a lá The Last of Us a i když se uvnitř Zóny děje daleko míň, než bych čekal, tak film nenudí. Najde se tu taky pár vyloženě ikonických scén, které film tahají do vyšší ligy. To je ale asi tak všechno. Rozhodně nečekejte další Arrival, tady prostě ten přesah a emociální šleha nejsou.

plakát

Animales Humanos (2021) 

Škoda, že logické chování všech protagonistů vzalo totálně za své. Přitom nápad dobrý a samotný závěr taky.

plakát

Ant-Man (2015) 

Nečekaně vtipná a sympatická akční jízda.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Po dlouhé době marvelovka, která mi nesedla. Hravost jedničky je pryč (bitku s vláčkem tady nic netrumfne), hlášky a fórky jsou unylé tak, že i Michael Pena je tu otravný. Možná až na sérum pravdy, ale to je sakra málo. Asi nejzásadnější scéna filmu je ta první potitulková. Film lze s klidem vynechat. Až se Ant-Man zapojí do vysoké hry, tak snad bude Paul Rudd ve větším zápalu.

plakát

Aoi bungaku series (2009) (seriál) 

Postavit proti tvárným manga archetypům obyčejných teenagerů komplexní a často i psychicky narušené hrdiny, kteří se noří do hlubin reflexe problematické části japonských dějin, chtělo pořádnou dávku odvahy. Klíčem k působivému převedení esence jednotlivých příběhů je svébytná vizuální a narativní interpretace jednotlivých režisérů, jež se na této kompilaci podíleli. Výsledek jejich tvorby boří dogmatické představy o tom, jak má vypadat literární adaptace... Aoi Bungaku je jedinečným experimentem, který hrdě odkazuje na své literární kořeny, a novému obecenstvu je přináší v rámci přehlídky prvotřídní animace.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Tohle je přesně ten typ filmu, k němuž by se měl povinně přibalit stručný Behind the Scenes dokument. Věřím totiž, že si to parta herců-kámošů náležitě užila a že během celého natáčení byla nehorázná prča. Ta se ale do výsledku otiskla tak z 50% procent.

plakát

Apostle (2018) 

Trailer navnadil, ale výsledkem je rozbředlá nuda s pár fajn momenty. Evans by se měl vrátit k Raidu. Akce mu jde (té je tu fakt pomálu), ale dialogy a děj rozhodně ne.