Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (85)

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Bída, nuda... nuda... kecy... nuda... kecy... fráze...nuda... něco jako konec... polibek.. konec filmu. Řeknu vám jedno... Nepochopil jsem přesně tu story co na nás kluci ušatý scénáristický vymysleli. Bylo to celé volaké... takže asi tak.

plakát

American Horror Story - Coven (2013) (série) 

Hrozná slabota. Jedničku a dvojku jsem fakt sledoval moc rád, ale tohle? Blábol, kde toho moc smysl nedává, a když nějaká postava umřela, bylo až trapný, jak se zase vrátila.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Konečně pořad, co lidem otevřel oči jak to chodí v českých restauracích. Bomba!

plakát

Anvil! The Story of Anvil (2008) 

Nemusíte mít rád heavy metal (jako já), ale po skouknutí se do týhle party zamilujete. První polovina je fakt nářez, hlavně když kluci vyrazí na turné po Evropě s tou nejhorší manažerkou, co jsem kdy viděl a její lámanou angličtinou. Dokonce zahrajou i v pražském klubu, kde dojde i na nezaplacení za vystoupení. Dokument sám o sobě není úplná bomba, ale kouká se na to dobře a co je hlavní, zpěvák a leader kapely Steve Kudlow (aka Lips) vás totálně rozhodí svojí oddaností kapele a nadšením pro ni.

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) 

Nuda k uzoufání. Jediná scéna kde jsem se bavil je představení stáje Ferrari v podání černých hřebců a Shumiho.Navíc herec (jiný než v předchozích dílech) co hrál Asterixe byl STRAŠNÝ a na jeho shrbený postoj mrzáka po obrně budu dlouho vzpomínat.

plakát

Austrálie (2008) 

Všechno dobrý, jen mi přišlo, že se v pár scénách stříhalo až moc (ale já viděl DVDscr a ne to co bylo v kine), takže mi tam chyběli nějaký kousky děje (1.po překonání pouště, co přesně se tam stalo, 2. Po plese King Carney najednou "odvrhne" našeho záporáka, přitom by si člověk myslel, že v tom jede od začátku)

plakát

Boží zápasník (2006) 

Dal jsem možná 3 hvězdičky, ale špíš bych to viděl na ty 2,5. Za zklámání... podle traileru to mělo bejt něco neuvěřitelnýho, takhle člověk jenom čekal na nějakou pózu Jacka Blacka a kde nic, tu nic.

plakát

Cellular (2004) 

Dávám sice za tři, ale přesnější hodnocení by mělo být 3,8. Film od začátku nasadí svižný tempo a i když víte, že happyend z toho přímo teče, rádi to dokoukáte do konce. Zvláště scény s právníkem a jeho Porschem jsou opravdu parádní.

plakát

Cesta do vyšší společnosti (2015) (TV film) 

Pokud jste viděli Project Greenlight, tak to pro vás bude o něco zajímavější. Jde totiž o film, který vznikl z této soutěže, která je 1000krát zajímavější než tohle dílo. Viděl jsem to tak do půlky. Není úplně špatné, ale jednoduše mi bylo trapně z postavy Leonarda, "diblíkovský" přístup mě dost odrazoval.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

63% je naprosto zaloužených. Stáhl jsem, koukl jsem, usnul jsem, znovu koukl a je to taková klasická lehce nadprůměrná pohádka od Disneyho. Příběh je tak tuctovej jak jen může být a bez překvapení. Zlo vs Dobro, no hádejte, jak to dopadne? Spousta klišé (zamilovanej kluk - tak trochu loser, co se věčně jakoby stydlivě zadrhává v řeči když mluví s hezkou holkou atd.). Jinak ale vcelku koukatelná záležitost, Cage mě nesral jako normálně, ten jeho jeden moudrej výraz ušel, zato Alfred Molina (ten zlej mág), ten se mi líbil a ten jeho poskok ještě víc. To bylo fajn. Kouzla, různý triky taky v pohodě, takže lehce nadprůměrné hodnocení 63% JE OK. Na 70 % a víc to rozhodně není