Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (30)

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

I prváci z konzervatoře umí improvizovat líp. I ti špatní. I ti, kteří se nedostali. Vlastně všichni. odpad!!!!!

plakát

Noemova archa (1999) (TV film) 

Tři hvězdičky za vtip s grapfruitem:)

plakát

Rabbits (2002) 

Z králíků my šel mráz po zádech a přitom na nich nic tak strašidelného není. Propojení s hudbou, s jejich diváky tak oblíbenou písničkou (jestli se to dá písničkou nazvat) a ten strašný vlk... V životě sem se tak nebála!

plakát

Letec (2004) 

Nominace jsou podle mě zcela oprávněné, ale je to příliž, příliž dlouhé...

plakát

Kouzelná země skřítků (1999) (TV film) 

Je to roztomilý film, který má nádhernou atmosféru. Hlavne na Daniela Bettse se dá docela dobre dívat:)

plakát

Metropolis (1927) 

Myslím si, že lepší film už natočit nejde. V dnešní době mají sice filmaři k dispozici digitální efekty a nevim co eště, ale i kdyby, tak se Metropolisu už žádný film nevyrovná. Když sem ho viděla poprvé, okamžitě mě uchvátil. Přišlo mi, že trvá snad jen pět minut, ani na okamžik sem nevycházela z údivu. Absolutně předčil svou dobu. Kdybych měla hvězdiček víc, dám mu aspoň 50!

plakát

Vesnice (2004) 

Jak sem se dočetla, film vyvolává u každého úplně odlišné pocity. Můj názor je, že Vesnice má všechno, co od horroru očekávám. Je v něm napětí, vtip, skvělá hudba, skvělé herecké výkony, vyzuální stránka filmu.... Pokud jde o "Dvě velké pointy" , tak ta první mě zklamala a druhá docela pobavila. Ale filmu podle mě vůbec neuškodili. Jen je škoda, že napodruhé už to nebude takovej úlet :)

plakát

Van Helsing (2004) 

Film je poněkud bez děje, celkem předvídatelný ale jako akční-hororová podívaná je prostě super! Hudba se mi dost líbila a když pominu K. Beckinsale tak ani herci nejsou nejhorší a Richard Roxburgh je prostě k sežrání i se svým přízvukem. Dámy pochopí :)

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Kdybych byla nezasvěcený divák, asi by Jackson dostal hvězdiček víc. Film sám o sobě je vizuálně téměř dokonalý a i herecké obsazení je slibné. Ale s Knihou se to nedá ani srovnat. Zdálo se mi zbytečné chodit na další dva filmy.