Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Úchvatný smysl pro detail, pohled na svět z jiného než běžného úhlu, hravý optimismus. O hvězdičku míň kvůli několika scénám, které zbytečně rušily dojem.

plakát

Anna a král (1999) 

Okouzlilo mě to prostředí. :-)

plakát

Avatar (2009) 

Je mi jedno, že je to podobné příběhu Pocahontas, je mi fuk, že je to mainstream, je mi jedno, že jdu s davem... pro jednou se svět nezblázní a mně se to vážně vážně moc líbilo. :-)

plakát

Dinotopie (2002) (seriál) 

Je to pohádka pro děti s fantazií... máte tu dobrodružství, mluvící dinosaury, dva bratry - každý je úplně jiný, nový svět, tajemství... no co víc by si šlo přát? :-)

plakát

Fakulta (1998) 

Dala jsem tři hvězdičky, ale v podstatě to není špatný film. Jen moje představa hororu je trochu jiná. Kdyby to byl horor, musela bych to strachy vypnout, tohle jsem si v pohodě dokoukala. ;-)

plakát

Fontána (2006) 

Dvě linie jsem pochopila, třetí ne, ale vlastně mi to nevadí, protože celkový dojem to vynahradí. Je to jeden z filmů, o kterých se dá po skončení ještě přemýšlet... hlavně pokud si o něm člověk dopředu nic moc nezjišťuje. Ale stejně myslím, že naplno ho může pochopit jen ten, kdo někoho nenávratně ztratil. Naprosto nádherná je tady taky hudba. ;-)

plakát

Ima, ai ni jukimasu (2004) 

Krásný smutně laskavý příběh o lásce... která dává život a překonává smrt. Tento film u mě prolomil skepsi vůči Japonským, Korejským atd. filmům. My lidé jsme si hodně podobní a ve svých filmech řešíme (ač jinými prostředky a postupy) to samé. Film nutí člověka uklidnit se, zpomalit tempo... kdo to neumí, asi při něm trpí. :-) Ale když trpělivě počkáme do období dešťů, třeba se něco stane...

plakát

Karate Kid (2010) 

Syn W. Smithe má opravdu herecký talent... a nejen herecký... nevím, jestli se dá to, co tam předváděl, naučit nějak narychlo před natáčením. Rozhodně mě film zaujal víc, než jsem čekala. :-)

plakát

Láska přes internet (1998) 

Klasický romantický film ve své nejmilejší podobě. Meg je příjemně trhlá romantička, Tom hledá opravdovou lásku... :-) Jak to asi může dopadnout, žejo. Film je z doby, kdy seznamování přes internet nebylo ještě tolik obyčejné a normální jako dnes, ale o to víc se může dnešní divák s hrdiny ztotožnit.