Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (274)

plakát

Likvidátor (1996) 

Není to tak dobré jako jiné Arnieho akční filmy (Terminátor I a II, Komando, Pravdivé lži), ale přesto velmi zábavné.

plakát

Pravdivé lži (1994) 

První polovina je naprosto fantastická, ale ta druhá už je podle mého názoru výrazně slabší (zvláště ve chvíli, kdy se na plátně objeví teroristi). Nicméně díky skvělému Arnoldovi je to jedna z největších klasik v akčním žánru.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

V akčním žánru je to společně se Skálou to nejlepší, co dosud vzniklo a v oblasti scifi to má také i ve velké konkurenci své místo. Navíc je zde perfektní Schwarzenegger se svými drsnými hláškami a ještě lepší Robert Patrick coby jeho protivník. Naprostá bomba!!!!

plakát

Total Recall (1990) 

Pro mě trochu zklamání. Jako malý jsem na tom doslova ulítaval, ale dnes už mi to připadá jen jako lehce nadprůměrný akční scifi, ve kterém mi trochu nesesl styl Verhoevena a Schwarzenegger mi zde přišel tak nějak prkenej.

plakát

Predátor (1987) 

Akční klasika se skvělým Schwarzeneggerem.

plakát

Běžící muž (1987) 

Dělá se mi sice u toho vždycky blbě (z té atmosféry), ale díky skvělému Schwarzeneggerovi a několika velmi podařeným scénám je to stejně solidní zábava.

plakát

Komando (1985) 

Jeden z nejlepších a dodnes nejslavnějších akčních filmů osmdesátých let.

plakát

Terminátor (1984) 

Velmi nabouchaná (vzhledem k tomu, že film byl na svou dobu až neobvykle levný) scifi, která kromě skvělé atmosféry a režie Jamese Camerona stojí i na perfektním výkonu Michaela Biehna (Svhwarzenegger se zde jen tvrdě tváří a to mu jde, ale o herectví zde nelze mluvit). Pro mě nesmrtelná klasika.

plakát

Barbar Conan (1982) 

No je to sice klasika, ale já jsem u toho vždycky zkrachovalej, takže ho nemůžu hodnotit lépe.

plakát

Matrix Revolutions (2003) 

Otázky, které nám byly položeny ve druhém díle, zde zůstaly bohužel z valné části nezodpovězěni, akce je zde opět nechutně digitální (absolutně mě zklamala bitva o Sion se sentinely a konečný duel Nea s agentem Smithem). Navíc nová představitelka vědmy zde pořád mluví o tom, jak se jí změnil ksicht a film se skoro celý odehrává v Sionu (právě předešlé dva díly mě v této oblasti nudily). Celkově je to nic moc a jasně nejslabší z celé trilogie.