Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

Susedia (2006) (seriál) 

To je vážně špatný.

plakát

Valkýra (2008) 

I přesto, že každý trochu vzdělaný člověk ví, jak toto dopadne Valkýra člověka vtáhne do děje a nechce ho pustit. Člověk věří, že se atentát na vůdce nějak povede. Žel se nestalo a historie se nemění... Velká filmařina, skvělé zahrané a napínavé drama. Za posledních 30 min. hvězda navíc.

plakát

Sexy 40 (2009) 

Překvapivě vtipná a inteligentní romantická komedie.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Ano, jsem velký fanoušek herní serie a Laru miluji již od nějakých deseti let. Původní vykradačka hrobů mě zas tolik nepotěšila, ale tohle mě bavili i proto, že se to poměrně dost drželo rebbotu hry. Mě nevadí, že když Lara spadne z 50 metrů do lesa řekne "au" nebo že sleze kluzkou skálu s prostřeleným bokem... Je to LARA!

plakát

Dovolená v Protektorátu (2015) (pořad) 

Nechápu na co tady lidi nadáváte. Já znám je dvě koukatelný reality-show. Teen mom od MTV a tahle. Nechápu hodnocení odpad. Podívejte se na farmáře, výměnu manželek atd. to jsou žumpy televizní zábavy. Mě, ač 23 člověka to bavilo náramně, tak si nehrajte na intelektuály a buďte rádi za reality-show, která má i nějaký ten smysl.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Já nevím, ale mě to prostě neba. Přitom tam je všechno dobře, herci, scénář atd. Opravdu nevím proč mě to tak strašně nudí. Po půlce druhé série končím.

plakát

Divočina (2014) 

Reese se prošla divočinou, aby si srovnala myšlenky. Já jsem trochu čekal one woman show, která se nekonala, což je škoda, poněvaďž slečna Witherspoon by na to měla. No, nevadí, i tak je to dobrý film a Reese to zvládla velmi dobře a díky hodně dobré výpravě a skvělé režii jsem se o hlavní představitelku chvílemy i bál a nebylo mi jedno, jak to s ní dopadne. Velice musím pochválit vyprávění jejího příběhu formou flashbacků, čímž se nekonal nudný rozjezd a také se postupně o postavě dozvídáme co všechno zažila, s čím se chce vypořádat a proč vlastně dělá to co dělá. Já osobně bych čekal víc divočiny, samoty, překážek, rozhovorů sama se sebou (ano, na mě je tam moc lidí) a nějaký zásadní zlom na její cestě, který jsem žel nenašel. Musím ale pochválit krásné záběry přírody a ač mě chvílemi štvala rozechvěná kamera film za podívání stojí a Pravá blondýnka nám opět ukázala, že umí nejen skvěle hrát, ale hlavně hlasitě a často nadávat.

plakát

Poslední loď (2014) (seriál) 

První sezonu jsem dokoukal, ale na mě to je moc americký. Nebudu pokračovat.

plakát

Salem (2014) (seriál) 

Moc mě to nebavilo, prostě to neoslovilo, ale vyloženě špatné to není. Já po třetím díle končím...