Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Carrie (2013) 

Teen horor první třídy. Dobře jsem se u toho středoškolsky pobavil. Nic víc jsem od toho nečekal.

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Po dlouhé době jsem byl na českém filmu a tentokrát nelituji. Děj hezky ubíhá, občasné vsuvky z Ondrova života neotravují, spíše dodávají příběhu celistvost. Proč nedám 5* je pro mě zbytečných 10 minut. Kdyby příběh skončil v okamžiku kdy Ondra vypráví o tom jak se Kuky vrátil, dal bych 5, takhle dávám 4 kvůli závěru pro mě trochu šitém horkou nití a zcela zbytečným.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Ne tak neotřelé jako první díl, ale také velmi kvalitní počin.

plakát

Julie a Julia (2009) 

Davam ctyri ****, protoze na vice bych ocekaval vice komplikaci, nejaky vyrazny odchyl od deje, ale vseobecne nemam co vytknout, zabavna komedie na nedelni vecer.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Hrdinové se nikam neposunuli, nezestárli ani o rok, jsou stále stejní. Ale děj už to vyžaduje, tento díl mě zklamal. Postavy jsou stále stejné, stejně stejné. V každém z předešlých dílů byl někdo nový, se zajímavým příběhem, ale tady se ani o příběhu nedá hovořit.

plakát

Megažralok vs. obří chobotnice (2009) odpad!

Film nestojí ani za těch 90 minut času nad ním strávených, takovéhle filmy by se měli dávat ve škole o přestávce a ne je tahat na 90 minut. Nelogický střih, děj otřesný, ani se nechci ptát proč je na konci tolik místa pro pokračování. Osobně jsem to chtěl zhlédnout z důvodu, abych si neříkal že to může být tak špatné, aspoň nápad mě zaujal, ale takhle ho zničit. Podobný námět má AvP, ale tam je to o něčem, tady je to naprosto nelogická zplácanina.

plakát

Zack a Miri točí porno (2008) 

Kdyby se ve filmu neobjevilo jedno slovo F**K tolikrát a příběh nebyl tak průhledný, hodnotil bych alespoň o stupeň lépe. Ale takhle, slovo F**K na každém rohu, a v příběhu mi chybí nějaký zásadní zvrat.

plakát

Fantastická čtyřka (2005) 

Možná trochu nadsazené, ale v porovnání s X-Meny se mi to docela líbilo. Zajímavá zápletka, pokus o řešení problému, velmi dobře zahrané postavy. Nebylo vše optimální, trochu podivný závěr, proto 4 *.

plakát

Battlestar Galactica (2003) (TV film) 

Velmi dobrý úvodní film k seriálu. Řekl vše potřebné aby člověk byl vtažen do děje seriálu. Jediné co mi trochu vadilo byla délka, ale i to se dá překousnout, protože na obrazovce se pořád něco děje.