Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (55)

plakát

Všemocný (2015) (seriál) 

Není to špatné, vlastně je to docela fajn... jen jim to občas ujede a není to zdaleka tak chytré jak by mělo (když jsem já s horečkou chytřejší než hlavní hrdina na NZT, je něco špatně).

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Tak tohle je seriálová slast. Přestože se zdá, že se za 12 dílů děj příliš nepohnul, je každý díl napínavý a svižný a plný akce a emocí a nedá se z obrazovky uhnout pohledem. Postavy jsou perfektní, krásně vykreslené, sympatické. Hlavní záporák děsivý. Zápletka zajímavá a stále je co objevovat... Potřebuju víc. A hned!

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Zběsilá jízda se vším všudy. Nadmíru zábavné, napínavé, postavy sympatické a zajímavé, záporáci šílení... co víc si přát?

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Balzám pro mou duši. Perfektní soundtrack, přiměřená dávka epické romantiky, stále se něco děje, sympatičtí hrdinové, nádherné Skotsko, slušné vykreslení historie a navrch celkem věrná adaptace knihy. Přes prvotní dojem nemastného-neslaného se seriál dostal téměř až na vrchol mého seriálového žebříčku.

plakát

Tým Škorpion (2014) (seriál) 

Kdyby to nebylo tak předvídatelné, je ten seriál pecka. Sympatické postavy, svižný děj...jen je hloupé, že přesně víte co se kdy stane.Pilot 70%

plakát

Selfie (2014) (seriál) 

Aaaach ta klišé. Alespoň námět není úplně špatný. Jen to podání je dost stupidní. Pokud ale přidají trochu více humoru, bude to se sklenkou vína v ruce i koukatelné. Zatím pilot 60%

plakát

Manhattan Love Story (2014) (seriál) 

Úsměvné, milé, trochu awkward, ale v konečném důsledku vůbec ne špatné. Sem tak to pokazí nějaké klišé, ale naštěstí jich není moc Pilot 75%.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Je to dobrý film. Neobvyklý formou i způsobem vyprávění, lidský, milý i silný. Takový ten film, na který se dobře kouká a zároveň ve vás něco pozitivního nechá. Není to nic složitého, nic příliš objevného, nic na co bychom hleděli s otevřenými ústy, ale...po prvním shlédnutí mě samotnou překvapilo, že jsem nenašla nic co by mě iritovalo, což je pro mě u českého filmu zázrak (většinu totiž opravdu nesnáším).

plakát

Simonova kočka (2008) (seriál) 

Naprosto geniální. Povinné pro milovníky koček.