Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (312)

plakát

Černé brýle (2022) 

Asi již poslední giallo tečka za plodnou a úspěšnou tvorbou tohoto velkého tvůrce. Bohužel, ne moc povedená a je mi to docela líto, protože si jeho poslední kousek zasloužil o něco lepší péči než jeho předposlední giallo, průměrné Giallo. Začátek filmu přitom vypadá nadějně (trochu mi připomenul úvod jiného žánrového filmu Macchie Solari). Hned poté nástup maskovaného zabijáka podpořeného slušným soundtrackem, trochu krve, představení hlavní hrdinky proč ne...Ale čím více se dále příběh rozvijí, tím více dostává logika na prdel (sledování telefonu neexistuje, cvičený pes jako zabiják, zpomalená policajtka, hadi ve vodě - wtf? atd.). Škoda, velká škoda. V kontextu Argentovi předchozí tvorby si myslím, že by se mohly více docenit jeho předešlé filmy, které jsou dle mého názoru velmi podhodnocené:  Non ho sonno, Trauma a hlavně pak:  La terza madre. Díky moc za všechny filmy maestro!

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

A za kolik by byl anál? Francesca mě fakt dostala...

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

A kvůli tomuhle zrušili vysněný projekt Neila Bloodkampa? Že to mělo blbý scénář ? Epic fail. PS: Scott je skvělý režisér, kterému podkopávájí nohy tupé scénáře a Ty CGI vetřelce si mohli odpustit.

plakát

Rocco (2016) 

Porno průmysl je tvrdej business.....Welcome back Kelly!

plakát

Francesca (2015) 

Hezká pocta giallu, která ale doplácí na svůj amatérsky vzhled a nijaký scénář. Na tomhle snímku jsou přesně vidět ty detaily, na kterých tenhle žánr stojí a s kterými také padá.....

plakát

Nenasytná Tiffany (2015) 

Tleskám. Konečně novodobý český horor, který není trapný, funguje a může obstát i mimo české publikum. Leoš Noha je výborný a ten sociální přesah místy fakt vtipnej. Myslel jsem si, že se toho ani nedočkám, díky Andy Fehu. 3,5*

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

George Miller se musel snad utrhnout ze řetězu všemu a všem. Jinak si nedokážu vysvětlit, že natočil tak dech beroucí postapokalyptický akčňák, který se ničím nesere a jde maximálně na dřeň. Oprášení téhle kultovní značky dopadlo bez nadsázky geniálně. Skvělé akční scény, spolu s působivou dynamikou a propracovanout atmosférou se vyrovnají kultovnínu druhému dílu, ne-li ho nepřevyšují. Povinnost viděť v kině!

plakát

Pečovatel (2014) 

Filmový zážitek.....Velmi intenzivní, depresivní místy až nahánějící husí kůži s noutnou dávkou napětí. To jsou hlavní devíza tohoto výborného thrilleru. Kvalita 8 MM jasně překonána, genialita Sedm dosažena....Nemám slov. Podobný film se natočí jednou za desetiletí.

plakát

Rohy (2013) 

Krásná pohádka zabalená do Ajova horrorově-romantického kabátku. Takhle nějak měla dopadnout The Twilight Saga.

plakát

Here Comes Honey Boo Boo (2012) (pořad) 

Tak takhle nějak to vypadá běžně ve státech....Kurevsky výstižné, buransky neodolatelné a jedno velké WTF! Here comes Honey Boo Boo.