Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (344)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Zvláštní, že čím novější Vetřelce nám předkládají, tim béčkověji to vypadá. A Covenant už tomu nasazuje opravdu korunu. Několikrát omílaný chování hlavních postav je fakt až směšný, Scott by toho měl nechat, dokud to ještě jde a přenechat tohle univerzum někomu jinýmu, dokud se to ještě dá nějak zachránit. Slušný efekty, mizerná hudba, nudná několikrát recyklovaná zápletka, až na Fassbendera nemastní herci. 3* s velkym mínusem.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Překvapivě dobrý. Vtipný, akční, odsejpá to, neni to stupidní, scénář mi taky přijde v nějakých slušných mezích, nemam toho moc co vytknout. Jo, dobrý, koukatelný, spokojenost. 4*

plakát

Pokání (2007) 

Až moc ubrečenej konec. O tom samozřejmě měl film být, ale na tohle já moc nejsem. Začátek se přitom rozjíždí docela pomalu. Emoce, které každý chválí, film samozřejmě má. Budiž. Ale já se poměrně dost nudil, průměr.

plakát

Deepwater Horizon: Moře v plamenech (2016) 

Příjemná oddechovka. Od prvního výbuchu je vidět, kam ty miliony dolarů putovaly. A Mark si to celkem slušně dává. Pěkný, líbivý, určitě 4*

plakát

Gamgi (2013) 

Překvapivě dobrý. Ke konci filmu je teda člověk celkem odrovnanej z toho šílenýho žvatlání, ale ten film má spád, odsejpá a nemá kupodivu moc hluhých míst. Skoro by se dalo říct, pochvalme Korejce, protože filmů s vymlácením středně velkýho města virem chřipajzny je jako šafránu a já mam tuhle tématiku prostě rád :)

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Opět přeplácaný, opět to nemá hlavu ani patu, opět novej předmět co ničí nejenom celý planety, galaxie, ale snad i vesmír. Ale je to celý zase zabalený tak, že se na to dá koukat a když se vyleze z kina, člověk nemá pocit úplně promarněnýho času :)

plakát

Podfukáři 2 (2016) 

Na mě už pekelně překombinovaný. Jednička byla ještě v mezích, tohle už je příliš. Sice se to snaží tupcům celý odhalit, ale to vlastně postrádá celý to kouzlo toho, že bych si to měl poznat sám. Nicméně tohle je už tak složitý, že by to stěží někdo dal. Takže mi tu zbývá hlavně famozně hláškující Woody a jeho přiblblý dvojče, ale to mi film nezachraňuje. Horší 3*

plakát

Pasažéři (2016) 

Dobrý. Povedený dávkování děje. Co muselo být peklo - hrát v tomhle filmu. Zelený pozadí prakticky ve všech scénách. Funguje to ale celkem dobře, ikdyž občas falešný pozadí dost bije do očí. Přežil jsem to, stejně jako Jim a Aurora. Určitě si to dejte, líbivej film.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Nemasný, neslaný. Údajně hláškující Trojan se nekoná. Sem tam vlaštovka, ale na můj vkus slabý. Tak nějak vlastně ve všem.

plakát

Já, Frankenstein (2014) 

Takový o trochu menší zlo, než proti kterýmu tam ten klučina bojuje. Jedno takový nám přípravil i pan Beattie. Snůška všeho možnýho. Věčně nasranej Frankenstein tu chvíli kosí démony, chvíli gargoily. Dohromady to nemá moc smysl, ale budiž, je to koukatelný. Už jsem viděl větší kraviny. Horší 3*, nějakých 50% bych tomu dal.