Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (169)

plakát

Rod Draka - Černá královna (2022) (epizoda) 

Myslím si, že zdejší hodnocení je teda těžce přestřelené. 7:00hod a 93%. Na finále řady to bylo sakra málo. Celý díl čekáte, co se stane, abyste si v poslední minutě povzdechli, že ano, smrt prince je potřebný impuls pro příběh, ale v kontextu řady a finále je to sakra málo. Rod draka měl dobře našlápnuto a kdyby měl povedené finále, mohl být zcela povedený a mohl trumfnout podzimní soupeře. Avšak díky se finále se to řadí do průměru a vcelku nudy. Je to takové neustále čekání na něco a nic moc nepřichází. A vážně mě nepřesvědčí poslední minuta.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Chvílemi dobrý, chvílemi hodně hluchý. Velká očekávání a nakonec vcelku velké zklamání.

plakát

Halloween zabíjí (2021) odpad!

Halloween byl vždy pro mě film, kterého jsem se vždy nějak bál nebo jsem měl z něj blbej pocit. Ale tohle po 10 minutách smrdí jako pěkně divná parodie, která se bere sakra vážně. Strašná kravina. Taková škoda potenciálu po minulém díle.

plakát

Večírek (2021) odpad!

Myslím, že by Suchánek neměl už točit žádné filmy.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Viděno dnes na předpremiéře v Hradci. Dlouho jsem přemýšlel, kdy mne takhle zaujala česká pohádka. Došel jsem k tomu, že se mi takhle líbil naposledy Anděl páně. Princezna je skvělá. Film mě bavil od začátku do konce. Plno překvapivě skvělých efektů. Sympatičtí herci, nikdo nepřehrává a každý se svého charakteru zhostil velmi dobře. Obával jsem se, že bude přeLamborovaná, ale Marek je tam tak akorát, až jsem si říkal, že je tam zase nějak málo. Mladá a vcelku neokoukaná krev filmu získává šmrnc. Ale největší paráda filmu je děj. Nebyla to vůbec nuda. Naopak. Plno zajímavých nápadů, skvěle servírováno, lehce, neotravně a svižně. Velice odvážný a chytrý scénář, který rozhodně na české poměry překvapuje a nutí diváka přemýšlet. Obzvlášť se mi líbila hlavní záporačka, která měla vždy perfektní intro, kolem sebe skvělé efekty a do puntíku splňovala šablonu pohádkové záporné postavy. A v neposlední řadě musím zmínit samotné finále pohádky, které si atmosférou nezadá s opravdu velkými západními produkcemi, k tomu vypracovaná perfektní hudbou. Prostě paráda. Ja jsem z kina odcházel maximálně spokojený s celou rodinou. A pokud zdejší komentáře čte někdo z filmařů Princezny, tak diky za super odvážný film. Nebyl to vůbec ztracený čas. Nakonec se však obávám, že pohádka bude v širokém českém diváctvu nedoceněná. A to hlavně ze dvou důvodů. Zaprvé, Princezna dle mého neni úplně pro menší děti. Ty budou mít problém pochytat děj. A zadruhé, divák bude muset u pohadky trochu přemýšlet a to neni každému pochuti. Ja ale Princeznu řadím k velkému překvapení v luzích české kinematografie a přeji pohádce úspěch, protože je fakt výborná.

plakát

Problémissky (2020) 

Film se silnou myšlenkou, ale táák strašně nudné a nezábavné. Osobně mě pobavila snad jen sekvence, kdy liberatky vyrazily z hlediště. Jinak velká nuda.

plakát

Ledová sezóna: Medvědi jsou zpět (2018) odpad!

Animák, který není střižený pro dnešní dobu a pro poptávku diváka a který je navíc ještě střižený úplně špatně. Hrůza nikoho to nebavilo... Za posledních několik nejhorší animák,co jsem viděl. Ani Lumíci to nezachránili.