Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (169)

plakát

Večírek (2021) odpad!

Myslím, že by Suchánek neměl už točit žádné filmy.

plakát

Rod Draka - Černá královna (2022) (epizoda) 

Myslím si, že zdejší hodnocení je teda těžce přestřelené. 7:00hod a 93%. Na finále řady to bylo sakra málo. Celý díl čekáte, co se stane, abyste si v poslední minutě povzdechli, že ano, smrt prince je potřebný impuls pro příběh, ale v kontextu řady a finále je to sakra málo. Rod draka měl dobře našlápnuto a kdyby měl povedené finále, mohl být zcela povedený a mohl trumfnout podzimní soupeře. Avšak díky se finále se to řadí do průměru a vcelku nudy. Je to takové neustále čekání na něco a nic moc nepřichází. A vážně mě nepřesvědčí poslední minuta.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Chvílemi dobrý, chvílemi hodně hluchý. Velká očekávání a nakonec vcelku velké zklamání.

plakát

Halloween zabíjí (2021) odpad!

Halloween byl vždy pro mě film, kterého jsem se vždy nějak bál nebo jsem měl z něj blbej pocit. Ale tohle po 10 minutách smrdí jako pěkně divná parodie, která se bere sakra vážně. Strašná kravina. Taková škoda potenciálu po minulém díle.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Viděno dnes na předpremiéře v Hradci. Dlouho jsem přemýšlel, kdy mne takhle zaujala česká pohádka. Došel jsem k tomu, že se mi takhle líbil naposledy Anděl páně. Princezna je skvělá. Film mě bavil od začátku do konce. Plno překvapivě skvělých efektů. Sympatičtí herci, nikdo nepřehrává a každý se svého charakteru zhostil velmi dobře. Obával jsem se, že bude přeLamborovaná, ale Marek je tam tak akorát, až jsem si říkal, že je tam zase nějak málo. Mladá a vcelku neokoukaná krev filmu získává šmrnc. Ale největší paráda filmu je děj. Nebyla to vůbec nuda. Naopak. Plno zajímavých nápadů, skvěle servírováno, lehce, neotravně a svižně. Velice odvážný a chytrý scénář, který rozhodně na české poměry překvapuje a nutí diváka přemýšlet. Obzvlášť se mi líbila hlavní záporačka, která měla vždy perfektní intro, kolem sebe skvělé efekty a do puntíku splňovala šablonu pohádkové záporné postavy. A v neposlední řadě musím zmínit samotné finále pohádky, které si atmosférou nezadá s opravdu velkými západními produkcemi, k tomu vypracovaná perfektní hudbou. Prostě paráda. Ja jsem z kina odcházel maximálně spokojený s celou rodinou. A pokud zdejší komentáře čte někdo z filmařů Princezny, tak diky za super odvážný film. Nebyl to vůbec ztracený čas. Nakonec se však obávám, že pohádka bude v širokém českém diváctvu nedoceněná. A to hlavně ze dvou důvodů. Zaprvé, Princezna dle mého neni úplně pro menší děti. Ty budou mít problém pochytat děj. A zadruhé, divák bude muset u pohadky trochu přemýšlet a to neni každému pochuti. Ja ale Princeznu řadím k velkému překvapení v luzích české kinematografie a přeji pohádce úspěch, protože je fakt výborná.

plakát

Problémissky (2020) 

Film se silnou myšlenkou, ale táák strašně nudné a nezábavné. Osobně mě pobavila snad jen sekvence, kdy liberatky vyrazily z hlediště. Jinak velká nuda.

plakát

Volání divočiny (2014) 

Za dlouhou dobu jsem neviděl tak nesympatického hlavního hrdinu...