Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Daniel Craig

Jamese Bonda nemůže hrát jen tak někdo, musí to být zvláštní typ muže. Když vstoupí do místnosti, každý si toho okamžitě všimne, ne kvůli výstřednímu oděvu nebo extravagantnímu účesu ale kvůli těžko popsatelnému charismatu a jisté suverénosti, kterou Bond neztrácí za žádných okolností. Člověk, který ho hraje musí umět přesvědčit, že je schopen všeho na světě, ať už se vypořádat s těmi nejtvrdšími padouchy nebo dojít si pro jakoukoliv ženu. Daniel Craig je mužem na svém místě, každý film s ním si člověk chtě nechtě musí zapamatovat a přitom nekrade filmy pro sebe ale dává vyniknout i jeho ostatním přednostem.

Pierce Brosnan

Je to jiný typ herce, spíše než neporazitelného agenta, kterého byste neomráčili ani lopatou, připomíná lupiče gentlemana. Působí vždy velmi příjemně a jakoby nad věcí. Vypadá to jako by byl stále pozitivně naladěný. Je sympatické, že ačkoliv by mohl nikdy nehraje pouze vzhledem, ale snaží se i o jakýsi nadstandard, díky čemuž mu vždy uvěříte všechny jeho role.

Christopher Lee

Závidím každému, kdo se s ním mohl setkat osobně, naprosto neomylně a přesně vždy pozná jak má co zahrát aby byl výsledný dojem co nejpřirozenější a dané postavě vlastní. Obdivuji ho za to jak je úžasně vzdělaný a jak mu jakoby žádná činnost není cizí. Každý film s ním je skutečnou událostí. A on sám je živoucí legendou.