Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (1 583)

plakát

Abandoned (2022) 

Přesně jsem věděl, o jaký Horor půjde. Prostě klasická (hodně suchá) bubákovina, kdy se mladý pár nastěhuje do domu na venkově, který má samozřejmě děsivou minulost. Byla tu spáchaná desetinásobná vražda, pětinásobná sebevražda, došlo na incest a mnoho dalšího, nejbližší obchod je 50 kilometrů, široko daleko jen samej divnej vidlák, ale nevadí, ten dům prostě koupíme. Na Abandoned, jsem se podíval jen kvůli mé oblíbené a krásné Emičce, která porodila nedávno své první dítě, takže si musela samozřejmě vyzkoušet roli matky i ve filmu. No, nebýt zde právě ona, tak se na to ani možná nepodívám. Abandoned, nepřineslo vůbec nic nového a to děcko, co řvalo už od prvních minut, to bylo fakt šílený. Čekal jsem alespoň creepy finále, ale ani to nepřišlo. Rozhodoval bych se mezi jednou a dvěma * (být tady jiná, nesympatická, škaredá herečka, tak možná odpad) ale mám pro Emmu fakt slabost a neskutečně jí to tady slušelo, takže tu třetí * vyloženě jen za ní. Pokud, nejste zrovna novopečený rodič, ani se na to nedívejte =) (33. hodnocení)

plakát

Abattoir (2016) 

Jediným plusem, je tady překrásná Jessica Lowndes, která může za to, že jsem to po půl hodině nevypnul a celkem zajímavé finále. Jinak mě film sral už od prvních minut, svojí nudnou atmosférou a nezajímavým prostředím. Připadalo mi, jako bych se díval na epizodu seriálu Věřte nevěřte.

plakát

Accident Man (2018) 

Skvělé akční béčko s ještě skvělejším Adkinsnem. Dobře odvyprávěné, dobrý casting, 100 minut uteklo jako voda. Bavil jsem se.

plakát

Ad Astra (2019) 

Vynikající podívaná a pro mě jeden z nejlepších filmů o putování vesmírem. Samozřejmě film vyzdvihuje mistr Pitt. Finále bylo pro mě spíše zklamáním, jelikož se jednalo o klasický závěr, který jsem už viděl mnohokrát. I tak, dechberoucí zážitek. (Top scény: piráti na měsíci, SOS zastávka)

plakát

Aftermath (1994) 

Akorát jsem dojedl oběd, když v tom jsem dostal chuť ještě na dezert a pustil si tohle. Svíčkovou jsem jako zázrakem nevyblil. Komu se postavilo péro, ať mi napíše, pošlu mu cenu.

plakát

Aftershock (2012) 

Vůbec to nebylo špatné. I při těch úvodních 30 minutách, jsem se bavil a to dost dobře. Pak začala šílená, krutá jízda, kde to odpadávalo, jak hrušky u silnice. Zajímavý mix dvou žánru. Krve tu je celkem dost a smrti některé opravdu au au (Eliho). Hudba a výběr hlavně hereček se také povedl, doporučuji.

plakát

Agent na útěku (2012) 

Pustil jsem si to pouze kvůli mé oblíbené Olze. Bohužel, ta tu je jen do počtu a nemá zde žádný prostor, příběh milionkrát viděný, akce průměrná, postavy průměrné. Film, který nenabízí nic nového.

plakát

A House on the Bayou (2021) 

Hodně netradiční Home Invasion. A za mě osobně dost povedený a zajímavý. Ani mi nevadilo to pomalejší tempo, celkem mě to chytlo od samého začátku a užíval jsem si sledování v napětí po celou dobu. Výborná, temná hudba, parádní finále (Top scéna - zapálení auta) a jediné co bych asi změnil, je složení té rodinky, která byla celkem nesympatická, ale jinak cajk, líbilo se mi to. (75. hodnocení)

plakát

Akční park (2018) 

Éra Jackass v čele s Knoxvillem už je nenávratně pryč (Edit k 27.4. 2020 - oznámen nový Jackass na 2021 LETS GO) co si budem povídat, ale čekal jsem, že Action park nám to trochu připomene. Až na pár vtipných scén, to bylo celkem suchý. No co už, Johnnymu táhne na padesát, ale snaha tu vidět byla. Více se mi tu líbil Chris Pontius, který dost pobavil.