Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (18)

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Odložím si tady komentář, abych nezapomněl napsat recenzi po filmu. Zatím zdravím všechny lidi, kteří vypadají, že neví, co tady v kině dělají.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Wyblitá Wolovina servíruje nejdementnější komiksovou adaptaci za poslední roky. 1984x jsem u toho zívl a posledních 10 minut z filmu jsem se věnoval smyslupnějším činnostem. Leštil jsem si displej telefonu, hladil psa, až jsem ho vyhladil a hledal na CSFD adepty na idioty roku. Tož zabavil jsem se. Nostalgický feeling osmdesátek tenhle film neviděl ani přes Google, hudba nevýrazná jako tlustá sousedka ve sprše a to nemluvím o těch hnusných green screenech a efektech, které lámali čínani přes koleno při cestě do dolů na 18 hodinovou šichtu. Při scénaristické kličce se Stevem jsem musel dlouze přemýšlet, jestli je to tak originální anebo debilní, jak už dlouho ve filmech nebylo. Nejsmutnější na feministickém filmu je to, že jediný Chris Pine za něco stojí. To bude zase v ulicích pochodů a uřvaných nán.

plakát

Maják (2019) 

Po dlouhé době napíču komentář, ale až se vyležím z horeček. Musím si nechat projít hlavou, jak si zase kopnu do všech místních rádoby znalců.

plakát

John Wick 3 (2019) 

Abych udělal veliký dojem na ploutvonožce, co čtou mé komentáře a ctili mě jako svého osobního Boha, tak neuvěříte, ale viděl jsem v kině. Zaplatil jsem si letenku do Londýna, zašel jsem s kámošem do kina u Wembley (zmiňuji to, abyste mi věřili a záviděli) a po kině letěl zpátky. Bravurně bez titulků zvládnuto, protože příběh by pochopilo i šestileté dítě a tudíž není potřeba v konverzačních scénách dávat pozor. Mezitím jsem sledoval imigrantskou skupinu, která po deseti minutách opustila sál a zanechala po sobě několik balíků Nachos (povím vám, nic zábavného). Tímto komentářem bych chtěl pozdravit i následnou rodinu, která s dětmi přišla do sálu zrovna ve chvíli, kdy probíhaly nejbrutálnější scény filmu. Snad si to přečtete. Takže, co bych povídal. Jednoduchá, přímočará, ale silně efektní akce, kvůli které jsem ihned po kině zmlátil partu snědých uprchlíků ve stylu kravata, nůž a osmnáct salt. Vyvolený Neo, Morpheus schovaný v kanále a už mi chybí jen romantická Trinity, abychom dostali Matrix nové generace. Závěrečný cliffhanger je jasný, okatý a už by mohli s tím tempem zpomalit než nám v dalším díle Nea zabijí.

plakát

My (2019) 

To jsem si takhle jednou vyrazil zase do kina. No co bych Vám povídal. Kdybych si raději vyrazil zuby ve vedlejší putyce, tak mám lepší zážitek. Film, který se snaží stavět na kampani sociálního dramatu mixnutého víc bububu verzi Oni, ale ve výsledku se sám sráží nechtěnou parodii, tak je něco špatně. Akceptoval bych to jako jeden díl Twilight Zóny, ale ne jako celovečerní kino zážitek. Hloupé, nudné, předvídatelné a zbytečné jako blonďáci v Irsku.

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Na prvním filmu jsem byl v pražském kině a tehdy jsem chtěl ojet kámošku, tak jsem tam tu svini vzal zadarmo. Jelikož se mi to podařilo, tak jsem šel na pokračování s novou ženskou. Tuhle jsem ojet nechtěl. Jen přece je to má žena už nějakou dobu a tak mě povinnosti už tolik nebaví. Nenapumpovaný adrenalinem, jestli dnes vztáhnu ruku na ženský klitoris či nikoliv jsem vyrazil do lokálního kina plného pubescentních rádoby vtipných frajírků a ukřičených kráv. No, ti frajírci ve výsledku řvali víc. Každopádně jsem trailer viděl jen jednou a musím konstatovat fakt, že jsem udělal dobře. Nakonec jsem plný adrenalinu zažil skoro dvou hodinovou jízdu, která v dnešním hororovém světě nemá konkurenci. (pozn. frajera: "Doufám, že Sandberg dostane šanci natočit novou Elm Street.") Byl jsem nadšen, jásal jsem uvnitř jako za starých časů a k dokonalosti filmu chybí málo. Kvalitní obsazení, kvalitní lekavé scény a neskutečný nářez. Doporučuje 12 panenek z 10. Jen příště bych chtěl upozornit, aby ty svině z UH kina držely hubu. Neslyšel jsem film.

plakát

Jurský svět (2015) 

Po tom, co mi byl smazán komentář plný vulgarit a nevhodně užitých slov bych se chtěl vedení omluvit za svůj výlev na adresu tohoto filmu a chtěl bych napsat: "Čůral jsem u toho, 30 procent."

plakát

Cabin Fever: Patient Zero (2014) 

Mohly by nastat dvě možnosti. Za 1. Kdyby se film nejmenoval Cabin Fever, tak by po tom neštěkl ani zombie. Za 2. Kdyby se film nejmenoval Cabin Fever bylo by to daleko lepší a záživnější. Tvůrci se vezou na vlně vážnější jedničky a odvázanější dvojky a plují rovnou do prdele. Naposledy jsem takové zklamání zažil u REC3, kdy se taky jakože mělo jednat o prequel a s původními filmy neměl vlastně nic společného. Nebo prostě to už je nakažená voda registrovanou značkou pro Cabina Fívra? Oproti původním dílům se vytratila nadsázka, humor, svižnost, logika. Naopak přibyl temnější styl a to tak temný, že kolikrát není co vidět. Udělat z povedené série "akční" jednohubku s pár "hororovými" momenty a mít pocit, že to diváci budou žrát? Děkuji, NE! PS:. Většina tady bude mluvit o jedné konkrétní scéně, která se možná zapíše do dějin novodobého hororu, takže se o ni rád zmíním první! Jediná scéna, která mě dokázala z filmu "pobavit," tak je orální seks mladé dámě. Vzpomeňte si na mé PS u filmu.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Na začátek musím konstatovat fakt, že ten dement, co dělal titulky by si zasloužil dekapitaci. První ostravská projekce za mnou. Při vstupu a nahlašování mého kódu se mi rozklepaly kolena a doufal jsem, že na mě slečna u vstupu vykřikne: "Ach!! To jsi ty! Můžu se s tebou vyfotit a dáš mi autogram?" No, nevěřili byste........ nic takového se nestalo. Malinko rozmrzelý a zklamaný jsem teda pokračoval dál, usrkával colu od Dáji a těšil se na tu exhibici napomádovaných, přechytralých a pojebákovaných debilů. Musím uznat, že to vše proběhlo v klidu a neměl jsem sebemenší problém někomu jebnout heverem po ksichtu a napravit mu zkřivený výraz frajerství. Takže jsem si sedl, odložil hever z nohavice a doufal, že zmrdi bez jediného hodnocení a komentu, co se přiživili na premiéře začnou žlutě světelkovat a já vezmu hever. No nic, zase nic. Tentokrát děkuji, že jsem nemusel trapně čumět na půlhodinové reklamy. U filmu buď budete s tužkou B1 v prdeli sedět a hloubavě přemýšlet, co je to za užvaněnou píčovinu anebo se budete bavit od začátku do konce. Až na přepálenou stopáž 3 hodiny!!! jsem neměl sebemenší problém udržet moč, stolici a dokoukat to. To, co se z počátku jeví jako dokumentární opus o zfetovaném debilovi, kterému charakter zničí peníze se mění na perfektní komedii, která se přežene přes survival drama až vyvrcholí tíživým dramatem. Na stará kolena by i jeden řekl, že je DiŠtikio perfektní herec a já měl chuť na konci filmu zatleskat jeho hereckému výkonu, který je podle mě nejlepší v jeho kariéře. Pokud čekáte drama o machinaci peněz na Wall Street a nějaké zamyšlení nad tím, proč akcie klesly o 0,2 procenta pro firmu na pubertální pupínky, tak jste asi špatně vybrali film. Protože to je neskutečná nálož drog, kurev, chlastu, párty, zkurvených kurev a motivačních proslovů s kokainem u nosu, jakou jsem ještě neviděl. Scorsese se na stará kolena vypracoval a je škoda, že prudérní kritici snímek nepustí na Oscary. Na 3 hodiny sice milion 500 tisíc užvatlaných vět, ale pokud víte, co čekat, tak vám to asi vadit nebude. Scéna s drogami v country clubu je naprosto jedna z nejvíc komediálních scén posledních let a to už i já Bestlama jsem fakt neudržel hubu a musel ze začít nahlas smát.

plakát

50/50 (2011) 

Film, který mi po dlouhé době nerozházel moč a uchopil mě opravdu pevně za srdce silou 120.000 Newtonů. Na konci jsem se přichytil, že jsem se konečně dočkal filmu s lidským příběhem, který mi rozmazal řasenku. Nejpohodovější drama , které jsem za rok 2013 viděl. Levitt v roli tenisáka, parádně fungující chemie přátelství s Rogenem, uštěkaná přestarostlivělá matka a čerstvě vyštudovaná doktorka zvládli utáhnout vynikající drama s prvky komedie.

Ovládací panel
151. nej uživatel Česko
144 bodů