Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (221)

plakát

G. I. Joe (2009) 

Pro mě představuje G.I. Joe lehkou stravu pro můj letně zapařený mozeček a jeden z těch povedených popcornových filmů léta, kdy můj mozek odpočívá a moje zářivé oči se mohou pást povedenýma akčníma scénama a solidnímy triky.

plakát

Císař a tambor (1998) 

Pohádka, která mě totálně nic nedala a jedině na co jsem se těšil byl na konec. Přidám se k ostatním uživatelům, že tak s dobrým hereckým obsazením se teda dalo mnohem víc vytěžit, než jen 50 minut nudy. Jedině co na této pohádce ujde jsou exteriéry a docela povedený konec s loupežníkama. Jednou a dost.

plakát

Draci: Oheň a led (2004) (TV film) 

Za mě docela zdařilá animovaná pohádka s velmi specifickou animací která není opravdu pro každého diváka.

plakát

Paprika (1991) 

Dvě hvězdy dávám za pořádný ženský, který jsou krev a mléko:)) Jinak děj totálně žádný !!

plakát

Rockeři (1994) 

Jsem rocker tělem i duší ale tohle do pořádných "Rockerů" má dosti daleko. Nemastný a neslaný humor, toporní herci, ba dokonce i B. Fraser byl až úděsně nudnýýýýýý:(( Jednu hvězdu dávám za pár lepších štěků a druhou za pár průměrných rockových pecek.

plakát

Mission: Impossible III (2006) 

Musím výmečně přitakávat ostatním uživatelům, že třetí pokračování M.I. je ze všech nejzdařilejší. Trojka má nejsvižnější akci, minimum hluchých (ukecaných) míst a hlavně pořádného padoucha.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

No musím se přidat zase ke slabšímu táboru uživatelů a plně souhlasím s Xmildenem, že Souboj titánů si nezaslouží tak špatné hodnocení ! Jeho hlavním problémem je, že si půjčuje název a upravený děj od svého kultovního "otce". Já jsem namísto od jiných uživatelů, ale šel na akční blockbuster z mýtického Řecka a parádně jsem si to užil. U mě jako hlavní mínus filmu je jeho krátká délka. Filmu by slušela ještě dobrá půlhodinka navíc a trochu ještě dopilovat akční sekvence.

plakát

Jánošík - Pravdivá historie (2009) 

Pro mě největším kamenem u Jánošíka je jeho délka a místy dlouhé až nudné pasáže. Jednu hvězdu dávám za místy opravdu velmi povedenou kameru a druhou za pár povedených scén ( poprava na konci, přepadení soudce).

plakát

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987) 

Vesmírným kanibalům určitě nechybí vtip, brutalita a od tvůrců nezakrývané nadšení pro danou věc, ale pro mě jsou slabším odvárkem Braindead - Živí mrtví, kde se teprve naplno projevil talent P. Jacksona.