Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (33)

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Od začátku do konce to mělo spád. Příběh nebyl růžovej a happy end se taky nekonal. Člověk by neřekl, že zápas robotů, by mohl vyvolat takové emoce -zřejmě tomu přispěl paralelní příběh táty a syna ;-)

plakát

Green Lantern (2011) 

Moc pěkná oddychovka. Děj pěkně odsejpá, triky, zauzlení, překvapení, toho je tam tak akorát. Všechno končí dobře... nebo ne všechno? :-) ...super motiv: můžu mít strach, ale taky proti němu můžu bojovat a nenechávat se jim svázat! Pro pátou hvězdičku by film musel být o něco méně předvídatelný a trochu víc Matrix :D

plakát

Náš vůdce (2008) 

Hodně slušná demonstrace toho, jak se rodí extrém. Ten konec byl o to drsnější, že jsem ho nečekal. Rozhodně doporuču shlédnout.

plakát

Počátek (2010) 

Po spoustě nepovedených "trháků" je tento film příjemným překvapením. Dá se na to koukat od začátku až do konce a přemýšlet se o tom dá ještě dýl. Doporučuju film ke shlédnutí všem, kteří jen nekonzumují, ale rádi u filmu i přemýšlí. Mimojiné všudy-přítomná akce, pak doplňuje ty těžší chvilky. Bohužel chybí nějaký hlubší odpočinek a ve filmu se nezastavíte.

plakát

Predátoři (2010) 

Žeby se 2000 uživatelů CSFD spletlo a hodnocení filmu Predátoři vyšlo na 70 % chybně? Ano!!! Je to film bez myšlenky, bez pointy, příběh žádný, hrdinové odpadávají dřív než je můžete poznat a hrdina, na kterého se čeká půl filmu odejde ještě rychleji. Zklamání, zklamání, zkl... jedna hvězdička za Predátory samotný.

plakát

Kniha přežití (2010) 

Na první zkouknutí se mi film vůbec nelíbil. Jediné, co mě drželo u obrazovky byl fakt, že to byl vizuálně pěkný sci-fi snímek z "budoucnosti", a protože bych v letadle stejně neměl, co dělat. Závěr mě, ale doslova šokoval a začal se mi film odvíjet zpět a zpět až jsem se na něj musel podívat znovu a žasnout. A někdy jsem měl i "na krajíčku"... moc pěkný snímek. Doporučuji všem, kteří rádi soudí druhé na první pohled, doporučuji dokoukat celé za každou cenu, protože pak možná změníte názor ;-)

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Moc krve. To je to, co tento "muzikál" vystihuje. Co se týče barev a vykreslení prostředí, je co obdivovat, ale za to příběh je velice jednoduchý a pointa téměř žádná. Bohužel, po 2 hodinách sledování je to trochu zklamání, znechucení a pocit na zvracení.

plakát

Ip Man (2008) 

Ohromující. Krom bojového umění, které podle mě v tomto filmu nehraje úplně hlavní roli - a to je dobře, mě dostávala realistická provázanost se skutečným děním ve skutečné době. Doporučuji ke shlédnutí.

plakát

Hadewijch - mezi Kristem a Alláhem (2009) 

Po shlédnutí jsem byl velice překvapen, že mě může znechutit pěkně vypadající film štrádující Febio Festem, když to není žádné filmové Béčko. Ano, je to spíš Céčko. Myšlenka filmu kde nic tu nic - i kdybyste se ji pokoušeli hledat, žádná hlavní myšlenka tam není. Příběh je pomalý, nezáživný - spíš než poutavý, tak vám připadá, že ztrácíte čas víc, než kdybyste se válely doma na gauči. Dlouhé, tiché záběry a konverzace téměř bez dialogů - to je stručná charakteristika. Nebýt pěkné kamery, jednu hvězdičku by to ode mě nezískalo.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Určitě kvalitní film se vším všudy. Jen se mi prostě nelíbil. Nedoporučuju se na něj koukat - leda že byste měli málo svých nezodpovězených otázek. Smutný příběh, děsivé scény. Pointa kde nic tu nic... krom toho teď ještě nemám rád králíky. 3* jsou pouze za dobře odvedenou práci, film se mi opravdu nelíbil.