Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (107)

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Film, který není pro všechny. Černý, chvilkama spíše brutální humor není pro většinu lidí. Každopádně vydařený snímek o "smůle a náhodě". I když je nekomerční a nenápadný, stojí za to ho shlédnout. Někdo se bude bavit víc a někdo míň, každopádně nuda vás nečeká. Tento film si vyžaduje náladu, která zavání "morálním bahnem"

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Další americký průměrný snímek, od kterého nic neočekáváte, taže vás ani nezklame. Nenáročný snímek pro nudné deštivé odpoledne.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Konečně nějaký romantický film, který vás donutí i zavzpomínat na ty "dětské lásky". Jeden z nejvydařenějších filmů svého žánru za poslední rok. Tomuto filmu nedokážu nic vytknout. Doslova mě uchopil, že veškeré nedostatky jsem přehlížel a nespozoroval.

plakát

Jackass 3 (2010) 

Chvíli mě baví, chvíli mě znechutí....ale to je prostě Jackass, prostě vydařená komerční manie

plakát

Uvnitř (2007) 

Je to kruté, je to napínavé, a maskéři se vyřádili... ale to je asi tak všechno.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Konečně něco originálního! Co si budem povídat, úžasné výkony všech zúčastněných. Pro mě samotného to bylo milé překvapení..

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

No, zas taková "pecka" to určitě nebyla. Chápu, že to měla být vizuální jízda...ale když už, tak snad pořádná. Mohli si dopřát trochu více akčních scén, zápasů a napětí...pořád jen slova, slova a slova, ale že bych se doslovně nudil říci nemůžu.

plakát

2:37 (2006) 

"Myslíte si, že máte rodinu a přátelé.....ale když je nejvíc potřebujete.....zjistíte, že jste sami".....výborně řečeno. Vynikající snímek. Osudy, příběhy a charaktery postav výborně odvedou pozornost od hlavní hrdinky filmu a proto vás tragický konec celkem překvapí. Plus je také množství méně známých herců a styl natočení filmu (vložené dokumentové,vyprávěcí prvky), které vás vytáhnou z často stejné filmové rutiny. 80%

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Patřím mezi fanoušky a knihy jsem četl. Vůbec sem nečekal, že by se to mělo nějak příliš přibližovat knize, ale že z toho udělají takovou nudu jsem opravdu nečekal. Připadal sem si jak na houpačce, jednou na hoře, jednou dole....jednou sem se bavil, potom sem se nudil. To, že tam dali pár akčních scén, přestřelek (kde Potter umí jen "mdloby na tebe") z toho ještě nedělá dobrý film. Někteří se vymlouvaj na dobré efekty, ale řekněte mi...který film s více penězi ty efekty nemá? Zkrátka Harry Potter a Relikvie smrti - první část je relativně velkým zklamáním. Ale jako správný fanoušek nad tím nelámu hůl a doufám, že si spraví reputaci ve druhé části.

plakát

Baader Meinhof Komplex (2008) 

Nebýt toho, že je to film dle skutečných událostí a historických momentů. měl by Baader Meinhof Komplex mnohem menší úspěšnost.