Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (840)

plakát

Absolon (2003) 

Nebylo to zas az tak zle... 50% za me. Jinak zapletka by mohla byt zcela realna v dobe coronaviru. Zacnou do lidi rvat vakciny..a jeste budeme cubrnet.

plakát

Aeon Flux (2005) 

dostala jsem, co jsem chtěla. Akci s romantikou na odpočinkové nedělní odpoledne. Takže jsem spokojená. Musím říci, že na rozdíl od některých nejmenovaných komiksových zpracování to mělo alespoň nějaký děj a hlavně - myšlenku, ať už jakkoli bizardní:O)Charlize je fakt kočka, filmový Trevor taky nebyl drsňák k zahození. Prostě celkem průměrné sci-fi, u kterého se nenudíte a když ano, pozornost na tu chvilku upoutá krása hlavní hrdinky!

plakát

Agatha Christie: Zkouška neviny (2018) (seriál) 

Prvni, co me napadlo, je nejistota... totiz na prvni pohled vse fajn... nadherne prostredi , herci take... ale za me..na to, jak to bylo zbytečne natazene..az misty prekombinovane..bych cekala vetsi rozpracovani charakterů...abych dala 4, zkratila bych to na 100 minut.

plakát

Agent na útěku (2012) 

Pěkný,žádný šlágr, ale šlape to dobře. Jen na rozdíl od většiny nadrzenych tady mi ta malá protivná coura dcera lezla celý film dost na nervy... 🙄

plakát

Agent v sukni (2000) 

Čekala jse taškařici a byla to taškařice. Dala bych tři hvězdy, ale Lawrencova mimika mě přiváděla k záchvatům smíchu:o))) dávám čtyři.

plakát

Aladin (2019) 

Za me strasna kravina... byt okazale natocena. 30%. Mozna kdyby nechali puvodni songy, bylo by to lepsi.

plakát

Alias (2001) (seriál) 

Opravují...dá se na to koukat... Ale první díly byly vážně horší...alespoň pro mě...další se celkem vybarvily...pata série mě doslova pohltila,takže zvyšují na 80%. :-)

plakát

American Crime Story - Versace (2018) (série) 

První díl byl asi nejlepší... dál se jednalo o perverzní slizskou jízdu jednoho úchyláka (již žádný Versace), na kterou já nemám žaludek. Některé záležitosti by si asi člověk měl pouze přečíst. Ale přiznám, že je ta perverzita řemeslně dobře zpracovaná. Jinak by mé hodnocené bylo rozhodně nižší.

plakát

American Honey (2016) 

Ja tyhle urvany road movie nesnasim! A asi na to nemam nervy. Jsem stastna za Zemi, ve ktere ziji! Pro me je to film k pobliti s mozna realnym, ale debilnim chovanim zucastnenych... kdybych to chtela videt aspon trochu v realu, skocim si u nas vedle na Rotavu.